fbpx

Ko moški pomerjajo ženske kopalke

Moški v ženskih kopalkah.

Sezona kopalk je v polnem teku. In če je splošno znano dejstvo , da so visoke petke neudobne in jim moškim ni treba pomerjati, da bi se o tem prepričali, za ženske kopalke to na prvi pogled ne velja. Pa so res tako udobne ali morajo tudi tu ženske potrpeti za lepoto? To so na lastni koži okušali moški, ki so pomerjali različne modele ženskih kopalk.

Pred časom smo objavili videa, kjer so moški pomerjali žensko spodnje perilo in obleke, ker pa je čas kopalk ne smejo izostati niti te. In moški očitno nimajo pojma samo koliko stanejo, pač pa tudi kaj, razen tega, da v njih ženske izgledajo seksi, pomeni nositi različne kopalne krpice kot so bikini, monokini, tankini in enodelne kopalke.

PREBERITE ŠE: Kaj se zgodi, ko moški prvič poskusijo žensko spodnje perilo?

Za lepoto je treba potrpeti.
Za lepoto je treba potrpeti.

Preverite, kaj se zgodi, ko moški pomerjajo ženske kopalke in spoznajo, kaj morajo ženske prestajati na plaži, da poudarijo svoja zapeljiva telesca ter kaj si mislijo o njih pred in po tem, ko se postavijo v njihovo kožo.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.