fbpx

Mesto kolesari (in slovenske Instagramovke tudi)

Zadnjič posodobljeno:

V septembru, ko med drugim poteka tudi Evropski teden mobilnosti, je presenetila znamka Heineken. Ta spodbuja, da prebivalci Ljubljane, Zelene prestolnice 2016, kolesarijo več in s tem sooblikujejo zgodbo Mesto kolesari.

Štetje kolesarskih kilometrov z aplikacijo Mesto kolesari pomaga graditi in obnavljati kolesarske steze po prestolnici. Ker je pomembno, da najdeš svoje mesto v mestu, se pridruži in jo naloži na svoj telefon. Uporabljaj tudi #mestokolesari na Instagramu in spremljaj zanimivo viralno podajanje unikatnega Heineken kolesa. V le parih dneh so zaželeno kolo vozile @karmenzirovnik, @tjasha, @zivajaversek, @anjascnk … in ustvarile sledeče fotogafije;

A photo posted by Ana Cetinski (@acetinski) on

A photo posted by Anja Sečnik (@anjascnk) on

A photo posted by Tjaša Džafić (@tjasha) on

Razišči #mestokolesari, slikaj še sebe. Heineken sicer s fotoaparatom lovi kolesarje tudi po prestolnici in na svojem Facebooku dokazuje, da mesto zares kolesari – in to v stilu. Naloži aplikacijo www.heineken.si/mestokolesari in se pridruži koristni in uspešni akciji.

Dodatne Informacije

Aplikacija – Mesto kolesari:
heineken.si/mestokolesari

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.