Ko strast še vedno tli: 5 razlogov, zakaj bi dali bivšemu partnerju drugo priložnost

Se lahko razmerje v drugo obnese? Je ločitev res konec zgodbe?

Ne, če vaju še vedno vežejo čustva in sta pripravljena sprejemati drug za drugega z vso prtljago in napakami. Za nekatere pare je to nekaj najboljšega, kar se jim je zgodilo v življenju. Tukaj je 5 razlogov, da bi mu/ji lahko dali drugo priložnost.

1. ŽAL MU/JI JE

Opraviči se ti za napako, piše, kliče. Ali veš kako malo ljudi se opraviči za svoje napake? Kdor se je sposoben ISKRENO opravičiti za svoje napake, si zasluži drugo priložnost!

Iskreno mu/ji je žal.
Iskreno mu/ji je žal.

2. SPREJMETA, da nihče ni popoln

Oba delata napake. Pustita svoj ponos in ego. Bodita drug drugemu prioriteta.

3. POGLEJ SKOZI NJENE/NJEGOVE OČI

Hitro se izgubimo v čustvih, trenutkih dvomov in odreagiramo napačno, ne razmišljamo. Morda je čas, da na situacijo pogledamo z njenih/njegovih oči in še enkrat razmislimo. Smo morda prehitro reagirali?

Sprejmeta, da nihče ni popoln.
Sprejmeta, da nihče ni popoln.

4. MED VAMA JE ŠE VEDNO KEMIJA

Te ne moreš igrati. Je ali je ni. Če si jo/ga še vedno želiš, si ne zatiskaj oči, daj mu/ji drugo priložnost.

5. ŠE VEDNO SE LJUBITA

Če se dva resnično sprejemata se lahko odpravijo vse težave. Ne odnehajta. Ne zbežita pred naslednjo oviro, premagajta strah in dvome. Na koncu VEDNO ZMAGA LJUBEZEN!

Še vedno se ljubita.
Še vedno se ljubita.

Naj vama pretekle napake služijo kot izkušnja, iz katere sta se oba nekaj naučila. Pustita preteklost, kjer je v preteklosti in obrnita novo poglavje v vajinem razmerju. Prebudita romantiko, strast, VAJU. Dovolita si biti ponovno VIDVA.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Obrekujejo, se pritožujejo in se v vse vmešavajo: takšni so ljudje brez čustvene inteligence!