Kolibri cocktail bar Ljubljana: se dobimo na koktajlu?

Kolibri cocktail bar v Ljubljani

Kolibri cocktail bar v Ljubljani s skrbjo za okus v vseh dimenzijah ustvarja prijetno okolje za sproščene popoldanske klepete, skrivne posvete in strastne zaplete. Se dobimo na koktajlu v Kolibriju?

Osnovne Informacije
Naslov

Kolibri cocktail bar
Židovska steza 2
Ljubljana

Urnik

od ponedeljka do četrtka od 17.00 do 23.45, v petek od 17.00 do 01.00, v soboto od 16.00 do 01.00, v nedeljo od 17.00 do 23.00

Kontakt

031 336 087

Kolibri cocktail bar, ki ga najdemo na Židovski stezi 2 v Ljubljani, odraža eleganten poklon dediščini tega območja. Koktajle so navdihnile stare recepture za tinkture, grenčice in zeliščna zdravila, prav tako pa tudi domači sokovi in poparki. Intimen bar pričara prijetno vzdušje, kjer se odlično dopolnjujeta duh preteklosti in sedanjosti.

PREBERITE ŠE: RECEPT: KOKTAJL HUGO – PENINA Z BEZGOVIM SIRUPOM IN JAGODAMI

Koktajl vam postrežejo  izza skoraj lekarniškega pulta.
Koktajl vam postrežejo izza skoraj lekarniškega pulta.

Ezoterične sestavine bodo vaše čute popeljale na čudovito popotovanje, poleg njihovega edinstvenega menija s koktajli pa bodo nadarjeni barmani tui svetovali. Postregli vam bodo koktajle, kot so St. James Gate, Hemingway daiquiri, Tuxedo, Clever Club, Bijou, Twinkle, Pisco sour, Le fleur de Paradis, Blood and sand ter Vampiro. Če boste želeli, vam bodo pripravili tudi čisto vaš koktajl, ki bo temeljil na vaših osebnih željah.

Galerija – Kolibri cocktail bar v Ljubljani

Dodatne Informacije

Več informacij:
kolibri-bar.com in facebook.com/KolibriCocktailBar

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Spomladanski Teden restavracij 2020 bo potekal junija