Pametni telefon OnePlus 5: visoka kakovost, nizka cena

Se pri Applu in Samsungu praskajo po glavi od skrbi? Morda se lahko in razlog za to je pametni telefon OnePlus 5, ki naj bi bil eden od najboljših telefonov v letošnjem letu, še posebej, če upoštevamo ceno. Bojda so se pri kitajskem OnePlus naučili iz preteklih napak in zdaj na trg pošiljajo izjemen “all-round” telefon.

Osnovne Informacije
Znamka

OnePlus 5

Model

Cena

od 504,00 €

Trgovina

OnePlus

OnePlus 5 je na voljo v dveh različicah, in sicer v cenejši s 64 GB prostora in 6 GB pomnilnika ter dražji s 128 GB prostora in 8 GB pomnilnika. Telefon, na katerem je naložena zadnja različica Androida 7.1.1 ter ima uporabniški vmesnik Oxygen OS, poganja trenutno najzmogljivejši procesor Qualcommov Snapdragon 835. A tu se odlike ne končajo. Morda je najboljša lastnost telefona One Plus 5 prav njegova kamera. Široka zaslonka (f/1.7) namreč omogoča bistveno boljše manipuliranje s svetlobo in ostrenjem. Kakovost fotografij naj bi bila primerljiva s tisto pri Iphonu 7. Fotografije si boste lahko ogledovali na 5,5-palčnem zaslonu Full HD Amoled  z ločljivostjo 1080 x 1920 pik. Nekoliko slabša ločljivost zaslona (v primerjavi z boljšimi ‘pametniki’) gre na račun boljše vzdržljivosti baterije.

OnePlus 5 s GB boste od 27. 6. 2017 lahko kupili za 499 evrov, zmogljivejšo različico pa za 560 evrov. Na izbiro sta 2 barvi, in sicer siva za cenejšo in črna za dražjo različico.

Galerija slik: Pametni telefon OnePlus 5

Dodatne Informacije

Več informacij:
oneplus.net

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!