fbpx

Koncert: 2Cellos – Ljubljana bo 2017 priča epskemu spektaklu

2Cellos v ljubljanski Areni Stožice obljubljata spektakel brez primere.

Svetovno priznan slovensko-hrvaški duet 2Cellos, ki ga tvorita Luka Šulić in Stjepan Hauser, bosta 7. in 8. aprila 2017 v ljubljanski Areni Stožice uprizorila prvi arenski šov v Ljubljani. Poleg Beograda bo slovenska prestolnica edina njuna postojanka na področju nekdanje Jugoslavije, zato koncertnega spektakla nikar ne zamudite in si še pravočasno zagotovite vstopnice (te gredo v prodajo 21. julija 2016). Da bodo hitro pošle ni treba posebej poudarjati, lahko pa dodamo, da sta nedavno v Zagrebu igrala pred 50 tisoč glavo množico, zato se zna zgoditi, da bo Arena množica premajha za vse željne poslušanje! Na koncertu bo duo predstavil svoje največje uspešnice, manjkal pa ne bo niti nov, prihajajoči material, ki pravkar nastaja v studiu.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Ljubljana, Arena Stožice
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 24,00 € do 59,00 €

Duo 2Cellos sta sicer stara znanca slovenskega občinstva, a takšne poslastice, ki jo v ljubljanski Areni Stožice pripravljata 7. aprila 2017, Ljubljana še ni bila deležna. Šlo bo namreč za njun prvi arenski šov v prestolnici.

Na koncertih dua 2Cellos poslušalci redno padejo v ekstazo.
Na koncertih dua 2Cellos poslušalci redno padejo v ekstazo.

Tovrstni glasbeni spektakel, ki bo prepletala klasične, rock in pop tone, bodo v naši regiji okusili le še obiskovalci beograjskega koncerta, ki bo dva tedna pred ljubljanskim in sicer 25. marca 2017.

PREBERITE ŠE: 2Cellos: With or Without You – ob tem posnetku se ti bo naježila koža


Svetovno preboj je dvojcu 2Cellos uspel s priredbo skladbe Smooth Criminal Michaela Jacksona, ki letos obeležuje peto obletnico in je tedaj postala spletna senzacija. Ta jima je odprlo pot do pogodbe z založbo Sony Records Masterworks, na svetovno turnejo pa ju je kasneje povabil sam Sir Elton John.

Njune vstopnice in YouTube posnetki so od tedaj kot vroče žemljice, zato ni čudno, da imata že preko 315 milijonov ogledov in en razprodan koncert za drugim. Svet jima jé iz roke oziroma čela. Za seboj imata številna mednarodna glasbena sodelovanja (Zucchero, Steve Vai, Andrea Bocelli, Zubin Metha, Oliver Dragojević, …) in samo letos 40 razprodanih koncertov v ZDA.

V Zagrebu ju je poslušalo 50 tisoč ljudi!
V Zagrebu ju je poslušalo 50 tisoč ljudi!

Posebej gre izpostaviti njun nedavni zagrebški nastop, kjer sta nastopila pred 50 tisoč glavo množico in tako na najlepši možni način obeležila svojo peto obletnico delovanja. Na odru sta se dvojcu pridružila tudi Oliver Dragojević in Zucchero.


Trenutno sta zaprta v snemalni studio, kjer snameta svoj četrti studijski album, ki ga bosta predstavila tudi na ljubljanskem koncertu. Snemata ga z proslulim londonskim simfoničnim orkestrom, ki velja za enega najboljših na svetu. In s tem sta odkljukala še eno željo na svojem seznamu želja. Vstopnice si lahko od 21. julija 2016 dalje zagotovite tu: eventim.si.

Dodatne Informacije

Nakup vstopnic:
eventim.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!