Koncert: Andrea Bocelli ponovno v Sloveniji (Ljubljana / marec 2020)

Slavni italijanski tenorist Andrea Bocelli bo po štirih letih ponovno nastopil pred slovenskim občinstvom, gostila ga bo Ljubljana (marec 2020).

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Dvorana Stožice, Ljubljana

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 39,00 €

Če bi Bog pel, bi zagotovo zvenel kot Andrea Bocelli – s temi besedami je Celine Dion opisala italijanskega umetnika, ki bo že drugič nastopil v Sloveniji. Tokrat prihaja k nam 7. marca 2020. Na koncertu bo predstavil zadnji album Si, na katerem najdemo duete z Edom Sheeranom, Duo Lipo, Joshem Grobanom, Aido Garifullino in tudi čustven duet s sinom Matteom. Andrea pravi, da je njegov novi album intimna zbirka pesmi, ki slavijo ljubezen, vero in družino. Posnel ga je na svojem domu v Italiji, producent pa je legendarni Bob Ezrin, ki je sodeloval s Pink Floydi, Loujem Reedom …

Tenorist, katerega veličasten glas s širokim glasovnim obsegom imajo mnogi za glas novega tisočletja, ponovno pripravlja nepozaben nastop.

Dodatne Informacije

Več informacij:
andreabocelli.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
29. Slovenski oglaševalski festival 10. septembra v Ljubljani