Koncert Body Count feat Ice-T ponovno v Ljubljani

BODY COUNT FEAT. ICE T
Zadnjič posodobljeno: :

V Ljubljano se vrača bend, ki uteleša pojem rap-metala - losangeleški kolektiv Body Count, ki ga je nekaj desetletij nazaj s svojimi soborci osnoval raperski norec Ice T. Koncerta Body Count feat Ice-T se bomo lahko udeležili v nedeljo, 7. Junija 2015, ob 21. uri v ljubljanskih Križankah.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Križanke, Trg francoske revolucije 1

Organizator

Veseli Dihurčki

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Cena vstopnice v predprodaji 32 €

Zasedba Body Count, ki je do danes zamenjala že večino članov (nekateri so preminili zaradi bolezni, drugi kot žrtve spopadov tolp), je v začetku devetdesetih posnela zloglasni EP Copkiller, svet pa dokončno osvojila z albumoma Body Count in Born Dead. Bend se je v srca mnogih zapisal zaradi svojihi pikrih, brutalnih in drznih besedil (ki med drugim opevajo maščevanje policajem na najbolj krut način in pripovedujejo o življenju v enem najbolj krutih predelov L. A.-ja, South Centralu), hitrih ritmov in mastnih riffov. Z albumom Violent Demise: The Last Days so morda pokazali malce bolj vsakdanji, mirnejši obraz, a še vedno ravno prav Body Count, da smo ob poslušanju ostali brez besed. Bend, ki nikoli ni sklepal kompromisov in si je tako med sovražniki kot sledilci skozi leta pridobil spoštovanje brez primere, se letos vrača (prvič smo lahko Body Count v Sloveniji videli leta 1997) z albumom Manslaughter, ki ga bomo lahko v živo slišali 7. Junija 2015 v ljubljanskih Križankah.

Dodatne Informacije

Predprodaja:

Vsa EVENTIM-ova prodajna mesta: Petrol servisi, Kompasove poslovalnice, trgovine BIG BANG, Modri in e-studentski servisi, 3 dva trafike, Delo prodaja, DrogArt; Trgovina Madness Trubarjeva LJ, trgovina Master of Metal Kotnikova LJ, Info ŠKUC (Stari trg 21, LJ) in na vseh Dirty Skunks prireditvah.

Spletni nakup:
www.eventim.siwww.on-parole.comwww.vstopnice.comwww.koncerti.net

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Smile Ljubljana Special Edition: edini večdnevni elektronski festival v Sloveniji v 2020