fbpx

Koncert: Florence + the Machine prihajajo v München

Florence + The Machine, britanska indie zasedba, ustanovljena Londonu leta 2007, nosi ime po svoji glavni pevki Florence Welch. Privrženci skupine vedo, da je Florence zaznamuje edinstven vokal in karizma, njene pesmi, pesmi britanske zasedbe pa so milo rečeno urbane himne. Florence + The Machine prihajajo 16. decembra v München.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Olympiahalle, München, Nemčija
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 41,80 do 50,60 €

Art zasedba Florence + the Machine je svet osvojila leta 2009 s odlično sprejetim albumom Lungs, ki se je znašel med najuspešnejšimi albumi leta, Florence Welch pa je z 21 leti postala mednarodna glasbena zvezda. Na turneji, na kateri so promovirali svoj prvenec, so nastale pesmi za še uspešnejši drugi album Ceremonials, ki je izšel leta 2011. Hitro je zasedel prvo mesto na lestvicah v Veliki Britaniji in šesto mesto na lestvicah v Združenih državah Amerike.

PREBERITE ŠE: Koncert: Simple Minds, veterani new wave generacije osemdesetih, v Milanu

Tretji album How Big, How Blue, How Beautiful, ki je izšel maja letos, nadaljuje kakovostno serijo globokega, prelepega in veličastnega sloga zasedbe Florence + the Machine. Album je med drugimi produciral Markus Dravs, ki je sodeloval z glasbeniki, kot so Björk, Arcade Fire in Coldplay.

Dodatne Informacije

Več informacij:
florenceandthemachine.net

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!