Koncert: nežni Michael Bublé se bo septembra 2019 ustavil v Zagrebu

Zadnjič posodobljeno: :

Leto 2019 se še sploh ni začelo, mi pa že sanjarimo o septembru, ko v Zagreb prihaja nežni Michael Bublé. Ponosni lastnik desetih studijskih albumov, številnih hitov, štirih nagrad grammy in več kot 60 miijonov prodanih albumov, se bo tako v hrvaški prestolnici ustavil 16. septembra 2019. Koncert je del svetovne turneje, na kateri Bublé promovira svoj najnovejši studijski album Love, ki je izšel 16. novembra letos.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Arena Zagreb, Hrvaška

Organizator

NuCoast Concerts

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od cca 40,00 €

“Vračam se, da delam tisto, za kar sem ustvarjen. Vračam se v svet, ki mu zdaj bolj kot kadarkoli primanjkuje romantike in smeha. To je najboljši album, ki sem ga do zdaj posnel,” je dejal Michael Bublé, ki se je zaradi neljubih okoliščin za nekaj časa umaknil z glasbene scene (njegov sin Noah je namreč zbolel za rakom na jetrih).
https://www.youtube.com/watch?v=1AJmKkU5POA
Najnovejši album Love (2018) je dokaz, kakšna je zdravilna moč glasbe – v tem primeru ne samo za poslušalce, ampak tudi za Bubléja. “Resnica je, da sem moral narediti ta album in da je name deloval terapevtsko. Te pesmi in ta žanr so moje bistvo. Popolno mi ustrezajo in delujejo naravno,” še dodaja Bublé. Album predstavlja prerez romantičnih klasik v novih aranžmajih, med njimi Funny Valentine v Michaelovi vrhunski interpretaciji, La Vie En Rose, ki jo je odpel v duetu s Cécile McLorin Salvant, z Loren Allred pa je novo življenje vdihnil Kristoffersonovi Help Me Make It Through The Night. Srce albuma je njegova kantavtorska pesem je Forever Now.

Michael Bublé se bo tako 16. septembra 2019 ustavil tudi v hrvaški prestolnici, in sicer bo nastopil v Areni Zagreb. Karte so naprodaj od 23. novembra dalje.

Dodatne Informacije

Več informacij:
michaelbuble.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Teden restavracij pomlad 2021: “Izberi. Rezerviraj. Uživaj!”