fbpx

Koncert: šarmer Robbie Williams avgusta 2017 v Celovcu

V Celovec prihaja šarmer Robbie Williams, ki eden od najbolje prodajanih izvajalcev vseh časov. S turnejo The Heavy Entertainment Show se bo ustavil tudi v Celovcu, kjer bo 29. avgusta 2017 predstavil nov album.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Stadion Wörthersee, Celovec, Avstrija
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 79,20 € do 141,00 €

Edinstveni in karizmatični Robert Peter “Robbie” Williams je eden od najbolje prodajanih izvajalcev vseh časov, s kar 11 albumi, prodanimi v več kot 77 milijonih izvodov.
Pri 16. je začel kariero kot član benda Take That in sredi 90. se je odločil za samostojno kariero, kar se je pokazala kot ena najboljših odločitev v glasbeni industriji. Njegovi albumi so osvajali prva mesta na britanskih in svetovnih lestvicah. Je prejemnik rekordnih 17 nagrad brit, leta 2006 pa se je vpisal v Guinessovo knjigo rekordov z 1,6 milijona prodanih vstopnic v enem dnevu! Na posebnem dogodku v Roxyju je prejel prestižno nagrado brit ikona, kar je najvišje priznanje, ki ga podeljujejo na nagradah brit (pred tem sta jo prejela zgolj Elton John in David Bowie). Podelijo jo le tistim umetnikom, ki izstopajo s pisanjem pesmi, snemanji in koncerti ter so pustili dolgotrajno sled na britanski kulturi.

PREBERITE ŠE: Koncert: Ljubljana bo maja 2017 gostila legendarne Depeche Mode


Robbie Williams prihaja s težko pričakovano evropsko stadionsko turnejo The Heavy Entertainment Show – Tour 2017 26. avgusta 2017 na Dunaj in 29. avgusta 2017 v Celovec. Tam bo predstavil nov album The Heavy Entertainment Show, ki je izšel 4. novembra letos, napovedal pa ga je singel Party Like A Russian. Na turneji se mu bo pridružil kultni duo elektronske glasbe – Vince Clarke in Andy Bell, poznana kot Erasure.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!