Končno kolekcija športnih oblačil Nike, namenjena ženskam, ki igrajo košarko

Ženska športna oprema mora biti videti dobro – a pazljivo, pomembno je tudi, da služi svoji namenu, in to mora biti prednostna naloga. Nike se je tako končno odločil oblikovati košarkarsko linijo športnih oblačil samo za ženske. Da pa ne bi zgrešili, so se posvetovali z damami, ki vedo kakšno stvar ali dve o tem športu.

Nike upa, da je svojo košarkarsko linijo športnih oblačil za ženske naredil boljšo, ko se je posvetoval z nekaterimi najboljšimi igralkami v tej športni disciplini. Ugledna znamka je tako za pomoč prosila profesionalne igralke košarke Eleno Delle Donne, Skylar Diggins, Chiney Ogwumike in Sue Bird. Te so pomagale izboljšati kolekcijo in s svojimi nasveti poskrbele, da je oprema resnično koristna.

PREBERITE ŠE: Nike predstavil novo kolekcijo superg za sladkosnede

Nike je končno predstavil kolekcijo športnih oblačil za ženske, ki igrajo košarko.
Nike je končno predstavil kolekcijo športnih oblačil za ženske, ki igrajo košarko.

Linijo športnih oblačil Nike v osnovi sestavljajo štirje kosi: visokozmogljiva jopa s kapuco, par koničastih hlač, postavi prilegajoče se kratke hlače in top. Tako kot večina oblačil za aktivno preživljanje časa je tudi ta kolekcija narejena za nošenje na profesionalnem košarkarskem igrišču, vendar se lahko brez skrbi uporabi tudi za igranje košarke na domačem igrišču. Cene za kos se gibljejo od 31 do 71 evrov. Kolekcija je trenutno na voljo v spletni trgovini Nike.

V galeriji si lahko ogledamo kolekcijo športnih oblačil Nike, namenjeno ženskam, ki igrajo košarko.

Dodatne Informacije

Več informacij:
nike.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!