Koronavirus: Kje dobiti razkužilo za roke? Kje dobiti sredstvo za razkuževanje rok?

Zadnjič posodobljeno: :

Razkužilo za roke je v teh dneh en najbolj iskanih izdelkov. Ker je veliki večini slovenskih trgovcev že pošla zaloga, smo pogledali k največjemu svetovnemu trgovcu, k Amazonu. Slednji zagotavlja nizke cene in tudi hitro dobavo. Tudi tistih izdelkov, s katerimi bomo lahko sami izdelali velike količine sredstva za razkuževanje rok!

Razkužilo za roke lahko izdelate tudi sami doma. O tem smo pisali na tej povezavi. V kolikor pa bi želeli kupiti razkužilo, ki ga slovenskim trgovcem že primanjkuje, pa smo jih za vas izbrskali pri največjem svetovnem trgovcu Amazonu, kjer trgovci še vedno ponujajo razkužila po zmernih cenah. Dobavljivost je nekaj dni. Izbrali smo tudi izdelke s katerimi lahko izdelate večje količine – t.i. koncentrate za izdelavo razkužila.

Koncentrat za izdelavo 25 litrov razkužila Terra Domi (250 ml)

Terra Domi All-des, koncentrat za 25  litrov razkužila
Terra Domi All-des, koncentrat za 25 litrov razkužila
Na tej povezavi najdete še več izdelkov, ki se prodajajo na Amazon.de in so osnova za izdelavo razkužil in drugih pripravkov.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sedem zahrbtnih uničevalcev kolagena