Kristjan Podgornik

Kristjan Podgornik, prvi kontakt zvezdnikov na obisku v Sloveniji

Zadnjič posodobljeno: :

Ko zvezda svetovnega kova obišče Slovenijo, njen urnik skoraj gotovo vključuje tudi čas s Kristjanom Podgornikom. Ta mlad in zagnan podjetnik je ustanovitelj agencije za spremstvo zvezdnikov Unison, prek katere je osebno vpleten v kreiranje in organizacijo personaliziranih doživetij na najvišji ravni. Njegove stranke spadajo v sam svetovni vrh zvezdnikov, Slovenijo pa obiščejo zaradi posla ali zgolj hedonizma.

V letih ustvarjanja za najbolj zahtevne goste se je Podgornik spoznal z vrsto znanih obrazov, med njimi s slovitim igralcem Johnom Malkovichem, slavnimi tenoristi Placidom Domingom in Josejem Carrerasom ter reperjem dueta LMFA, Redfoojem. Na družabnih prireditvah je spoznal tudi igralca Willa Smitha in Samuela L. Jacksona ter več drugih zvezd.

Močno razumevanje izbornih okusov Kristjan združuje s podrobnim poznavanjem gostinske in doživljajske ponudbe v Sloveniji. Zvezdniško ponudbo vedno prilagodi gostu, njegovim potrebam in željam, a vsakič gre še dlje od pričakovanj in ponudi nepozabno doživetje, ki ga drugje ne bi mogli izkusiti.

Ustvarjalec najboljšega darila

Poleg sodelovanja s svetovno zvezdniško elito Podgornika odlikuje tudi močna podjetniška žilica in nezmotljiv čut za kakovost. Zasnoval in ustvaril je blagovno znamko Golden Experience, katere paradni konj je vrhunsko ekstra deviško oljčno olje Golden, ki slovi po delcih 24-karatnega zlata. Kakovost tega prestižnega olja je bila v tujini večkrat nagrajena, njegov sloves pa je dosegel kuharje z Michelinovo zvezdico, holywoodske zvezde, celo trenutno ameriško prvo damo slovenskega rodu, Melanio Trump. A Podgornik vztraja, da je olje Golden več kot le kulinarični presežek.

Olje pooseblja bistvo izkušnje Golden Experience, ki poudarja užitek v življenju, potovanjih, vrhunski kulinariki ali nepozabni družbi. Z močnim čutom za podrobnosti in pomenom celostne izkušnje darovanja je Podgornik poskrbel tudi za izjemen videz izdelka. Vsaki steklenički olja Golden, ki je sama po sebi umetniško delo, je dodana personalizirana kartica s posvetilom. Njegovo oljčno olje hladno stiskajo v Slovenski Isti, ki slovi kot ena najboljših regij za pridelavo oljčnega olja. V vrhunski surovini pa je Podgornik videl še večji potencial. Obogatil ga je z delci 24-karatnega zlata in zaščitil v ročno izdelani žametni šatulji z zlatimi detajli. A zanj je olje več kot izdelek. Cilj Podgornikove blagovne znamke Golden je ustvariti užitek deljenja. “Vsak prejemnik darila Golden bi ga moral deliti s svojimi bližnjimi na vrhunskem dogodku, večerji, pogostitvi. Le na ta način lahko zlato olje izpolni svoj namen in postane popolno darilo.”

Če kdo, Podgornik razume ekskluzivnost

Kristjan Podgornik je bil že od mladih nog obkrožen z estetiko, saj je rasel z umetniškimi deli v očetovi umetniški galeriji. Izpostavljenost mojstrom platna in skulptur je nedvomno oblikovala njegov čut za lepoto, ekskluzivnost in pomen rokodelstva. Ker razume potrebe VIP strank ter obenem pozna čare Slovenije, Podgornik pri vsakem gostu presega njegova pričakovanja, ne glede, kako visoka so. Leta sodelovanja z zvezdniki so njegov krog znancev močno razširila. Še danes ostaja v stiku z mnogimi svetovno znanimi obrazi, podjetniki in vplivneži, kot so Mohamed Hadid, Mario Balotelli, John Malkovich in drugi. Podgornik bo tako tudi po koncu trenutnih potovalnih omejitev ostal magnet za prihod zvezdnikov v Slovenijo, saj stavi na iskrene in dolgoročno dobre odnose, ki v svetu slavnih niso vedno stalnica.

Dodatne Informacije

Instagram @kristjanpodgornik
Instagram @goldenexperience

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši mlinčki za kavo 2021 po mnenju strokovnjakov