KRUHarije in CUKRnije: slaščice in pekovske dobrote izpod prstov dijakov

KRUHarije in CUKRnije

BIC Ljubljana je odprl prenovljeno trgovino KRUHarije in CUKRnije, kjer bodo na voljo pekovski in slaščičarski izdelki iz šolske pekarne in slaščičarne, ki jih pripravljajo dijaki centra.

Osnovne Informacije
Naslov

KRUHarije in CUKRnije
Ižanska cesta 10
Ljubljana

Urnik

Od ponedeljka do petka med 6. 30 in 17. 00.

Kontakt

01/2807 607

BIC Ljubljana (Biotehnični izobraževalni center) je prenovil trgovino KRUHarije in CUKRnije, kjer bodo širši javnosti na voljo pekovski in slaščičarski izdelki iz šolske pekarne in slaščičarne, ki jih pripravljajo dijaki centra. ”Na BIC Ljubljana želimo našim dijakom, študentom in udeležencem drugih naših izobraževanj ponuditi najboljše pogoje za učenje. Ti za posamezne poklice pomenijo tudi to, da jim omogočimo stik z realnimi razmerami v okolju, ko morajo izdelek, ki se ga naučijo in ga znajo narediti, znati tudi predstaviti in prodati. Zato smo se odločili, da prenovimo šolsko trgovino. V njej bodo dijaki naših programov pek in slaščičar širši javnosti predstavljali svoje izdelke. Veselimo se njihovih novih idej,” je po prenovi dejala direktorica BIC Ljubljana Jasna Kržin Stepišnik.

PREBERITE ŠE: EK Bistro: na zajtrk ali ”brunch” na Petkovškovo nabrežje

Na BIC-u ponovno omamno diši po pekovskih izdelkih in pecivu.
Na BIC-u ponovno omamno diši po pekovskih izdelkih in pecivu.

V prenovljeni šolski trgovini KRUHarije in CUKRnije (nahaja v paviljonu pred šolsko stavbo BIC Ljubljana) bodo poleg že poznanih pekovskih in slaščičarskih izdelkov na voljo prav posebni šolski izdelki, ki so jih skupaj z mentorji razvijali dijaki in študenti BIC Ljubljana. Eni takšnih sta Emona pogača in Emona kocka, ki so ju razvili ob obletnici Emone. Izbirali boste lahko tudi med slanimi prestami, soržičnim kruhom, ovsenimi piškoti, kremno rezino, skutino pito s sadjem, BIC francosko štruco, ajdovim kruhom z orehi, mešanim kruhom z bučnimi semeni, kmečkim kruhom, kruhom iz bele koruzne moke, čokoladnimi in sadnimi tortami, testeninami in drugimi izdelki. V ponudbi bodo domači in ročni izdelki, narejeni po tradicionalnih receptih s pridihom sodobnosti. Izdelkom edinstvenost prinaša tudi trud dijakov BIC Ljubljana in znanje, pridobljeno v tujini.

Galerija – KRUHarije in CUKRnije

Dodatne Informacije

Več informacij:
bic-lj.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Gremo na kavo! Radenska časti!