fbpx

Kuhinja po meri, vakdanje srhljivke

Režijski prvenec Igorja Samoborja Kuhinja po meri, vsakdanje srhljivke, je dobro ''skuhano'', z "odštekanostjo" začinjeno gledališče, ki združuje humor skupine Monty Python, cepljen s pregovorno duhovitostjo voznika formule ena Mikea Hakinena in postavljen na oder v obliki ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Gledališče Glej, Gregorčičeva 3, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
5 evrov

Režijski prvenec Igorja Samoborja Kuhinja po meri, vsakdanje srhljivke, je dobro ”skuhano”, z “odštekanostjo” začinjeno gledališče, ki združuje humor skupine Monty Python, cepljen s pregovorno duhovitostjo voznika formule ena Mikea Hakinena in postavljen na oder v obliki srednjeveškega pouličnega gledališča commédie dell’árte. Čeprav si je predstavljeno kombinacijo zelo težko predstavljati, jo je islandski avtorici Vali Thorsdottir uspelo “skuhati” na prav poseben, severnjaško nenavaden način. Obeta se nam obilo nevsakdanjega humorja, izpeljanega iz povsem vsakdanjih tem.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.