fbpx

Kurzschluss LIVE! 2019: v Ljubljano prihaja irska kraljica avantgarde Róisín Murphy

Na Kurzschluss LIVE! 2019 prihaja elektro-pop diva Róisín Murphy. Irska kraljica avantgarde je zaslovela v dvojcu Moloko konec devetdesetih. V Ljubljano prihaja tretjič, predstavila pa bo uspešnice s projekta All My Dreams in z vrhunskimi glasbeniki poskrbela za odlično Kurzschluss LIVE! doživetje.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Kurzschluss, Dunajska cesta 18, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 14,00 € dalje

Na Kurzschluss LIVE! 2019 prihaja Róisín Murphy, ki jo je na radar svetovne glasbene scene v devetdesetih letih umestilo delovanje v dvojcu Moloko. S producentom Markom Brydonom sta ustvarila uspešnice, kot so Sing It Back, The Time Is Now, Forever More in mnoge druge. V začetku novega tisočletja je krenila na samostojno glasbeno pot. Največji uspeh je požel njen drugi solo album Overpowered. Številna sodelovanja z vrhunskimi producenti, kot sta Matthew Herbert, Maurice Fulton in DJ Koze, so Róisín prinesla nominacijo za nagrado Mercury Music in nominacijo za nagrado Ireland’s Choice Music Prize.


Leta 2018 je v sodelovanju s producentom Mauricem Fultonom izdala osem originalnih skladb in jih poimenovala All My Dreams/Innocence. V vseh osmih originalnih pesmih lahko najdete izjemno intenzivna besedila, ki so raziskovalna in se poslušalca dotaknejo na neposredni plesni ravni. Nove skladbe bo predstavila tudi v Ljubljani in jih podkrepila z zanimivim odrskim nastopom, drznimi kostumi in energijo, ki jo lahko začuti vsak njen poslušalec.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kurzschluss.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!