Kurzschluss LIVE! 2019: v Ljubljano prihaja irska kraljica avantgarde Róisín Murphy

Na Kurzschluss LIVE! 2019 prihaja elektro-pop diva Róisín Murphy. Irska kraljica avantgarde je zaslovela v dvojcu Moloko konec devetdesetih. V Ljubljano prihaja tretjič, predstavila pa bo uspešnice s projekta All My Dreams in z vrhunskimi glasbeniki poskrbela za odlično Kurzschluss LIVE! doživetje.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Kurzschluss, Dunajska cesta 18, Ljubljana

Organizator

Kurzschluss

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 14,00 € dalje

Na Kurzschluss LIVE! 2019 prihaja Róisín Murphy, ki jo je na radar svetovne glasbene scene v devetdesetih letih umestilo delovanje v dvojcu Moloko. S producentom Markom Brydonom sta ustvarila uspešnice, kot so Sing It Back, The Time Is Now, Forever More in mnoge druge. V začetku novega tisočletja je krenila na samostojno glasbeno pot. Največji uspeh je požel njen drugi solo album Overpowered. Številna sodelovanja z vrhunskimi producenti, kot sta Matthew Herbert, Maurice Fulton in DJ Koze, so Róisín prinesla nominacijo za nagrado Mercury Music in nominacijo za nagrado Ireland’s Choice Music Prize.

Leta 2018 je v sodelovanju s producentom Mauricem Fultonom izdala osem originalnih skladb in jih poimenovala All My Dreams/Innocence. V vseh osmih originalnih pesmih lahko najdete izjemno intenzivna besedila, ki so raziskovalna in se poslušalca dotaknejo na neposredni plesni ravni. Nove skladbe bo predstavila tudi v Ljubljani in jih podkrepila z zanimivim odrskim nastopom, drznimi kostumi in energijo, ki jo lahko začuti vsak njen poslušalec.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kurzschluss.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Smile Ljubljana Special Edition: edini večdnevni elektronski festival v Sloveniji v 2020