Maj je mednarodni mesec samozadovoljevanja!

Če še ne veste, maj je mednarodni mesec samozadovoljevanja – in čeprav to počnemo skoraj vsi, je samozadovoljevanje v naši družbi še vedno tabu tema. Je tudi za vas?

Kot prvi mednarodni dan samozadovoljevanja je zabeležen 14. maj 1995, ko so pri prodajalcu spolnih igračk Good Vibrations razglasili ta dan v čast kirurginji Jocelyn Elders – to je leta 1994 odpustil takratni ameriški predsednik Bill Clinton, saj je predlagala, da bi bilo samozadovoljevanje del spolne vzgoje.

Čeprav se mednarodni dan samozadovoljevanja danes praznuje 21. julija vsako leto, je celoten maj posvečen raziskovanju telesa in intimnih predelov.

Ta mesec si privoščite.
Ta mesec si privoščite.

V mednarodnem mesecu samozadovoljevanja bodo različne organizacije spodbujale k spolnemu zdravju in razbijanju stigem, saj moderne raziskave kažejo, da lahko samozadovoljevanje izboljša razpoloženje, poveča odpornost in iz telesa izpere strupe. Med drugim naj bi celo okrepilo spolnost s trenutnim (ali prihodnjim) partnerjem.

Dodatne Informacije

Več informacij:
doitinmay.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
“Napačen” način spanja, lahko vašemu obrazu doda leta!