Katere lastnosti žensko naredijo idealno

Vsake toliko časa – sicer bolj poredko – moški srečajo žensko svojih sanj. To je vedno nepričakovano in skoraj nikoli ne ustreza točki življenja, na kateri se trenutno moški nahaja, vendar se kljub temu zdi, da takšna ženska spremeni njihovo življenje za vedno. Dinamika med moškim in žensko se spreminja, a bistvo partnerstva ostaja enako - ljubezen. Če ste dovolj srečni, da ste našli takšno žensko, ji nikoli ne pustite oditi. Pravzaprav, če ima ženska katerokoli kombinacijo od teh dvanajstih kvalitet, potem je nikakor ne izpustite.

1. Ženska je pametnejša od vas.

Vsak moški potrebuje pametnejšo žensko, da mu pomaga skozi življenje v enem kosu. Pravijo, da je za vsakim uspešnim moškim še uspešnejša ženska – in ne lažejo. Moški ego namreč nenadoma dobi namen, smer in modrost.

2. Ženska je lepa.

Lepota je v očeh opazovalca in če vam je vaša ženska neverjetno lepa in najlepša po vaših kriterijih sodeč, potem je nikakor ne izpustite. Lepota je nekaj, kar obstaja od prvega trenutka, ko odpremo oči – to ni nekaj česar na bi moralo biti sram, to je nekaj kar se moramo naučiti pravilno ceniti.

3. Ženska je prijazna in skrbna.

Dobri ljudje so prijazni ljudje. In ženska je že rojena z materinskim instinktom in večjo skrbnostjo. Če si želite nekega dne ustvariti družimo, potem se prepričajte, da ste našli žensko, ki je primerna in si želi, da postane mati.

4. Ženska je polna življenja.

Življenje od časa do časa postane težko in turobno. To lahko privede do dolgočasja in monotonosti. Ženske niso bile ustvarjene za zabavo moških – če sploh kaj, potem je bilo verjetno obratno – vendar ženska, ki je živahna, energična in lačna avantur bo vašemu življenju dodala dinamiko.

5. Ženska vas ljubi z vsem srcem.

To je zdaleč najbolj pomembna kvaliteta vsake ženske. Ko ženske ljubijo, ljubijo z vso svojo dušo. To ni ista vrsta ljubezni, ki jo doživlja moški. Ženske imajo namreč sposobnost, da se posvetijo izključno osebi, ki jo imajo rade. Takšna ženska je največje darilo vesolja.

6. Ženska je pripravljena sklepati kompromise.

Ljudje smo trmasti. Stvari imamo radi tako, kot so nam všeč in ne čutimo potrebe, da bi to spreminjali. Odnosi pa zahtevajo kompromise, predvsem, če si želimo, da odnos deluje.

PREBERITE ŠE: Kaj je ljubezen?

7. Ženska vam daje občutek doma.

Biti skupaj v ljubezni pomeni, da si skupaj iščemo svoje mesto v svetu, svoj dom. In ni kraja na svetu, kjer bi bili raje. Ko žensko pogledate v oči in v njih vidite sebe, svojo dušo, potem ste doma.

8. Ženska vam pove, kdaj nimate prav.

Vsak moški potrebuje žensko, ki mu pove, kdaj kaj počne narobe. Ženska, ki se trudi, da bi vas spravila na »pravo« pot lahko to počne zelo dobro ali pa lahko uniči vaše življenje.

9. Ženska je močna, a ženstvena.

Vsi ljudje imamo različne okuse in različne stvari in ženske nas privlačijo – vse pa so kombinacija moči in ženstvenosti. Močna ženska je partner, ki jo potrebuje vsak moški.

10. Ženska je strastna.

Življenje polno strasti je življenje, ki ga je vredno živeti. A sama strast v življenju je nemogoča. Obstaja strast med dvema posameznikoma – na tak ali drugačen način. In lepota strasti je, da je nalezljiva.

11. Ženska ima motivacijo in cilj.

Nekateri moški si želijo, da bi bile ženske doma. Obstajajo ženske, ki si želijo enako. Kljub temu pa si moški vedno želijo žensko, ki se žene za nekimi cilji. Tudi če želite, da ostane doma, potem se morate prepričati, da jo žene želja po skrbi za otroke in dom. Brez želje ni namena.

12. Ženska vam pomeni vse na svetu.

Včasih ljubimo tako močno, da presega naše meje, hkrati pa nismo prepričani zakaj. Za to ne potrebujemo razloga. Če ljubimo in si ne znamo predstavljati življenja brez določene osebe, potem si ne smemo dovoliti, da bi jo izgubili.

Dodatne Informacije

Povzeto in prirejeno po:
elitedaily.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!