fbpx

Lampuga: “surfboard” z električnim motorjem

Deskanje na vodi ali "surfanje" še nikoli ni bilo tako enostavno. Ne potrebujemo več močnih valov, samo Lampuga "surfboard" (jadralno desko). Zahvaljujoč električnemu motorčku lahko tudi čisto povprečen deskar ("surfer") uživa v morskih valovih.

Osnovne Informacije
Znamka
Lampuga
Model
Cena
15400€
Trgovina

Lampuga jadralna deska (ali “surfboard”) je narejena iz ogljikovih vlaken, poganja pa jo električni motorček do hitrosti 56 kilometrov na uro. Baterija in ostali del motorčka sta nameščena v posebej pripravljeni škatli iz ogljikovih vlaken in aluminija.

PREBERITE ŠE: Storm ebike: dostopno in vzdržljivo električno kolo

Lampuga "surfboard" poganja električni motorček.
Lampuga “surfboard” poganja električni motorček.

Ko deskarji enkrat osvojimo ravnotežje stoje ali leže, lahko nadzorujemo hitrost preko krmilnega traku. Uro polnitve zadostuje za okoli uro in pol surfanja po obalnih območjih, toplih in sončnih zalivih ter lagunah. Če izgubimo ravnotežje, bo avtomatizem za ustavitev v sili motorček izklopil v trenutku.
Ime je jadralna deska dobila po eni izmed najhitrejših rib na svetu – lampugi. Cena te luksuzne jadralne deske je 15400 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
lampuga.de

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.