fbpx

Land Rover Defender V8 Bond Edition: avtomobil vreden filmskega negativca

Land Rover Defender V8 Bond Edition; Foto: media.landrover.com

Premiera najnovejšega Bondovega filma se je že nekaj krat prestavila, a se bo konec septembra vendarle odvila. Seveda bomo Bonda videli za volanom Aston Martina, a ker tudi negativci potrebujejo primeren avtomobil za filmski pregon, je posebna različica Land Rover Defender V8 več kot prava izbira.

Land Rover Defender V8 se bo pokazal na velikem platnu v najnovejšem filmu o James Bondu. Land Rover Defender V8 Bond Edition na žalost ne bo na voljo z ʺgadgetiʺ kot so, razna strelna orožja ali ʺizstreljiviʺ sedeži. Bo pa kljub temu poseben in vreden tudi največjega filmskega negativca. Edicija Bond je odeta v povsem črno barvo, s črnimi 22-palčnimi platišči in posebnimi oznakami 007. Le to lahko zasledimo tudi v pozdravnem sporočilu informacijsko-zabavnega sistema in lučeh, ki posvetijo ob odpiranju vrat.

Vse primerki iz edicije Bond bodo štirivratni Defender 110. V8 motor ime na voljo 525 konjskih moči, kar je dovolj, da se atraktivni terenec od 0 do 100 km/h požene v približno 5 sekundah. Pri Land Roverju bodo naredili le 300 avtomobilov v ediciji Bond. Za posebnega Bondovega Defenderja bo potrebno odšteti preko 100.000 evrov.

Dodatne Informacije

landrover.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!