fbpx

Osebnostni test, ki razkriva razlog, zakaj bo vaša zveza propadla

Foto: John Schnobrich / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Ko z nekom prekinemo razmerje, pogosto čutimo, da je to naša krivda. Lahko bi se bolj potrudili, bili bolj strpni, bolj potrpežljivi... Kaj je vzrok? Je res v nas?

Karkoli je razlog, da imate takšen občutek, vedite, da nihče ni sam odgovoren za razhod, v zvezi sta vedno dva in vsak nosi svoj del krivde. Kakor pravijo za tango, sta potrebna dva, vsak prispeva nekaj k dobremu razmerju kakor tudi njegovemu propadu.

Vedeti to je eno, povsem drugače pa je verjeti. Slejkoprej boste spoznali, da se zveza ni končala zaradi stvari, ki ste jih naredili ali jih niste naredili. Poglejte na preteklo zvezo iz razdalje, da lahko ocenite, kako ste prispevali k razhodu, da boste lahko prej videli opozorilne znake in se poskusili prilagoditi v naslednjem odnosu.

Če želite pri tem dobiti malo pomoči (ker je zelo težko biti objektiven do sebe), vam bo ta osebnostni test pomagal ugotoviti, katera vaša osebnostna lastnost je povod in možen razlog za razhod.

Oglejte spodnjo sliko optične iluzije, bodite pozorni na to, kaj vam najprej pade v oči, kaj vidite! Nato preberite, kako to, kar vidite, razkriva, kaj vam preprečuje, da bi našli ljubezen.

1. Če ste najprej videli jabolko

Če ste najprej videli jabolko, je osebnostna lastnost, ki vas pripelje do razhoda, vaša potreba po samoti. Ljubite svojega partnerja in radi preživljate čas skupaj, vendar potrebujete svoj prostor. Na žalost niste vedno dobri v tem. Če ne poveste, kar potrebujete, ne morete biti jezni, ko tega ne dobite.

Čim prej povejte, kaj je težava, in ne potlačite svojih čustev, ker boste nenadoma eksplodirali.

2. Če ste najprej videli vazo z rožami

Če ste videli vazo z rožami, je osebnostna lastnost, ki vas pripelje do prekinite, strast do popolnosti. Ne pričakujete samo, da bodo ljudje popolni; popolnost vam prinese veselje do najmanjših podrobnosti – vidite, da je miza dobro postavljena, oblačila v omarah so razporejena po barvah…

Poskusite najti lepoto v neredu, kajti tudi najbolj čudovita oseba je še vedno samo oseba in nikoli ne more biti popolna.

3. Če ste najprej videli obraz

Če ste najprej videli obraz, je osebnostna lastnost, ki vas pripelje do prekinite, vaša ljubezen do povezovanja z novimi ljudmi. Preprosto si ne morete pomagati. Imate potujoče oko. Ne mislite varati ali se zaljubiti v nekoga, ampak, to je za vas nekaj, kar se preprosto zgodi.

Ljubezen je seveda velika stvar, toda resnična ljubezen je zgrajena na temeljih zaupanja. Če tega nimate, nimate ničesar.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!