fbpx

Land Rover Explore Outdoor Phone je močnejši od narave

Land Rover in telefon? Pojma, ki na prvi pogled ne sodita skupaj. Kljub temu pa so se pri britanskem avtomobilskem gigantu odločili, da lansirajo Land Rover Explore Outdoor Phone, ki se bo zoperstavil temni plati narave.

Novi telefon Land Rover Explore Outdoor Phone je odporen na slano vodo, skrajne temperature, padce in prah. Združljiv je z vrsto dodatkov, kot so razne baterije in GPS-antene. Deluje v operacijskem sistemu Android Nougat.

Ponaša se z zadnjo kamero z ločljivostjo 16 MP in sprednjo z ločljivostjo 8 MP. Izjemno zmogljivost telefona omogoča 64-bitni čip Deca-core 2,6 GHz MTK Helio X27. Omeniti je treba še 4 GB RAM-a in 64 GB ROM-a. Slednjega lahko z micro SD-kartico še razširimo.

Z Explorom boste maksimalno izkoristili vsako dogodivščino, na katero se boste odpravili. Ne glede na razmere boste ostali povezani z zunanjim svetom. Razočarala vas ne bo niti vzdržljiva 4000 mAh baterija.

5-palčni FHD-zaslon je zaščiten s steklom Corning Gorilla 5 in je tako popolna izbira za uporabo v naravi. K temu, da se na neznanih območjih ne boste izgubili, bo pripomogel vaš osebni vodič – ViewRanger.

Explore bo na voljo v nadaljevanju letošnjega leta.

Galerija – Land Rover Explore Outdoor Phone

Dodatne Informacije

Več informacij:
landroverexlore.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!