fbpx

Le zakaj si izpustil žensko, ki si je tako želela, da bi bila tvoja?

Foto: Envato

Bravo, izgubil so jo. Edino žensko, ki bi zate preplavala oceane!

Ne živimo v romantičnih komedijah, ko ženska moškega čaka do neskončnosti, res pa je, da ženska odide šele, ko je prepričana, da ne obstaja nič več, za kar bi se lahko borila. A do takrat se ti bo predala, zaupala in te ljubila brezpogojno.

Obžaloval boš, da si jo izgubil, ko boš ljubil druge, ki bodo s teboj le, dokler boš blestel v svoji popolni predstavi, in te bodo zapustile takoj, ko bodo spoznale, da nisi tako popoln.

Nekega dne boš spoznal, da …
… te je sprejemala takšnega, kakršen si: z vso prtljago, napakami, porazi;
… nisi naredil dovolj, da je ne bi izgubil;
… ji nisi dajal svoje ljubezni, sebe, ko si imel priložnost.

Bila je ženska, ki …
… je v tebi videla le dobro, ki se je zaljubila vate ne glede na to, da je čutila, da se ne sme;
… bi zate naredila vse, obrnila bi svoj in ves svet zate;
… je verjela, da se za molkom skriva čudovita oseba;
… bi ti oprostila vse napake.

Ob tebi je bila, ko bi se boril sam s seboj in svojimi demoni. Spoznala je, da je morda vse, kar potrebuješ, čas in prostor, in dala ti ju je, ker je verjela, da boš čez čas postal oseba, o kateri je vedno sanjala. Želela si je spoznati vse tvoje strahove, skrivnosti, najtemnejše dele tvoje duše, in še vedno bi te ljubila. V tebi je videla nekaj posebnega in ni želela odnehati, borila se je zate na svoj način. Tudi ko si jo ignoriral, ti je pošiljala sporočila in se tako pogovarjala s teboj.

Čez čas je sprejela dejstvo, da zanjo ni več prostora v tvojem življenju. Pospravila je svoja čustva do tebe in odšla, saj je naredila vse, kar je znala, da bi spet našla pot do tvojega srca. Nekega dne boš spoznal, ne zdaj, nekega dne, da si izgubil žensko, ki bi te ljubila bolj kot samo življenje. Žensko, ki je čakala nate, da bi se odločil – zanjo.

Ampak, ko boš to ugotovil … bo prepozno! Strmel boš v njeno ime na telefonu, pogledal, kdaj te je nazadnje kontaktirala, in spoznal, da je že dolgo tega, da je res odšla. Pogrešal boš tiste drobne stvari, tudi tiste, ki so te najbolj motile – mislil si, da te bo čakala za vedno. Pa te ni. ONA JE DRUGAČNA ŽENSKAko ljubi, ljubi neizmerno, ko odide, odide za zmeraj.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.