fbpx

Filmski napovednik: Jennifer Lawrence in Leonardo DiCaprio rešujeta svet v filmu Don’t look up

Foto: Netflix

Če vas privlačijo filmi, pri katerih se v enem trenutku krohotate, v drugem pa tresete od napetosti, potem je Don't look up prava izbira za vas. Film, ki vas bo poleg neverjetne zgodbe navdušil tudi z zvezdniško zasedbo, na Netflix prihaja decembra.

Končno je tukaj napovednik za enega najtežje pričakovanih filmov, v katerem v glavnih vlogah zmedenih znanstvenikov igrata Jennifer Lawrence in Leonardo DiCaprio. Don’t look up je znanstvenofantastična komedija, v kateri se znanstvenika odpravita na medijsko kampanjo, saj želita ljudi opozoriti, na bližajoč se komet, ki bo popolnoma uničil naš planet. Toda nihče jima ne verjame- niti ameriška predsednica, v katere v vlogi bomo lahko občudovali Meryl Streep, niti njen nadležni sin (Jonah Hill).

Igralska zasedba je impresivna: poleg omenjenih zvezdnikov v filmu nastopajo tudi Ariana Grande, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Kid Cudi, Cate Blanchett in Tyler Perry. Tako režiser kot tudi scenarist je Adam McKay, ki je zaslužen za filmske uspešnice, kot so Velika poteza, Nora brata, Mož iz ozadja in Ant-Man.
Don’t look up na platformo Netflix pride 24. decembra.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!