Letošnjo pomlad bo ulicam zavladala retro minimalistična belina

Beli minimalizem se vrača

Letošnjo pomlad pozabimo na živobarvne tekaške copate, ki so zadnjih nekaj sezon krasili bloge, ki predstavljajo najbolje oblečene trendseterke po vsem svetu. Vsekakor jih ne vržimo v koš, saj nam bodo več kot prav prišli pri športnem udejstvovanju, vendarle pa za na ulico obujmo ponovno modne minimalistične bele superge.

Iz globine svoje omare lahko vzamemo kar svoje stare in že rahlo zaprašene adidaske, converske oziroma retro startaske. Najbolje popolnoma bele, tu pa tam jih lahko popestri kakšna črtica v rdeči, modri ali zeleni barvi. Tudi z gumijastim, rahlo oranžnim podplatom bomo zadeli v polno. Bele retro superge bomo letošnjo pomlad nosili na bele elegantne kose, na vintage kavbojke z visokim pasom in ponovno modne hlače na rob.

Trend so lani nakazovali že pri Reebooku, ko so ponovno obudili njihov popolnoma bel retro model. Prabal Gurung, oblikovalec pri modni hiši ICB, je v svojo kolekcijo za pomlad-poletje 2014 vključil izjemno prečiščen model, ki ga je stiliral v kombinaciji z lahkotnimi beli oblekami in poletnimi kosi. Nad belimi športnimi copati se še vedno navdihujejo tudi pri Supergi, Adidasu in Lacostu, trend pa je zaobjela tudi modna hiša Saint Laurent.

V galeriji si oglejmo kako beli minimalizem, ki bo v polnem zanosu zaživel spomladi, v svojo garderobo vključujejo nekatere najbolj trendi fashioniste ta hip.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!