Letošnjo pomlad bo zaznamovala lahkotna udobnost

V letošnjo pomlad bomo zakorakale udobno, saj so v trendu športni copati, ki jih zgolj nataknemo. Poglejmo si, kateri so nas še posebej očarali.

Časov, ko smo lahko zjutraj le sramežljivo pogledovale v smer športnih copat, je končno konec. Trendseterke namreč v svojo garderobo že nekaj sezon vztrajno vpeljujejo takšne in drugačne športne copate, ki vsekakor olajšajo vsakodnevni sprehod v službo, še posebej prav pa jim pridejo, ko hitijo od ene do druge modne revije na tednih mode vsepovsod po svetu. Če lahko one, lahko tudi me!

V letošnjo pomlad zakorakajmo obute v udobno obutev, ki nam bo polepšala vsakodnevne sprehode po soncu. Tokrat pa nam ne bo potrebno zavezati niti vezalk, saj so v trendu udobni “slip-on” športni copati, ki jih samo nataknemo. Seveda ne smemo pozabiti, da tovrstno obutev poznavalke mode še vedno nosijo v kombinaciji z drugače izrazito damskimi modnimi kosi in nikakor ne pustijo, da bi si kdo drznil pomisliti, da zjutraj niso precizno premislile, kaj bodo oblekle.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
adidas ZX 2K BOOST: najprivlačnejši in najudobnejši copat letošnje jeseni