fbpx

LG in Blu-ray

Tudi LG-jevci so se podali v svet Blu-rayja s predvajalnikom BD 350, ki podpira predvajanje, seveda v ločljivosti FullHD, vseh vrst diskov DVD, CD in Blu-ray. Navdušuje možnost pretvorbe običajne ločljivosti na visoko ločljivost 1080p. Za kakovosten prostorski zvok poskrbi podpora dekodiranju Dolby Digital ...

Tudi LG-jevci so se podali v svet Blu-rayja s predvajalnikom BD 350, ki podpira predvajanje, seveda v ločljivosti FullHD, vseh vrst diskov DVD, CD in Blu-ray. Navdušuje možnost pretvorbe običajne ločljivosti na visoko ločljivost 1080p. Za kakovosten prostorski zvok poskrbi podpora dekodiranju Dolby Digital Plus, Dolby True HD in DTS-HD. Predvajalnik BD 350 ima vgrajeno tehnologijo SimpLink, ki omogoča upravljanje predvajalnika s pomočjo drugih daljinskih upravljalcev LG-televizorjev.

Cena: 148,90 evra, na voljo na www.rolan.si ali v Rolan, d. o. o., Jadranska cesta 27, 2000 Maribor

Prejšnje
HTC Tattoo

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.