fbpx

Pomladni spomini

Pomlad trka na vrata in začeli se bodo vrstiti prvi romantični izleti. Greh bi bil, če teh spominov ne bi zajeli v digitalno večnost. Dobra izbira za to bi utegnil biti digitalni kompaktnež Samsung  ES 17. 12.2 milijonov slikovnih pik, trikratni optični in petkratni digitalni zoom, ISO-vrednosti od 80 do 1600, ...

Pomlad trka na vrata in začeli se bodo vrstiti prvi romantični izleti. Greh bi bil, če teh spominov ne bi zajeli v digitalno večnost. Dobra izbira za to bi utegnil biti digitalni kompaktnež Samsung  ES 17. 12.2 milijonov slikovnih pik, trikratni optični in petkratni digitalni zoom, ISO-vrednosti od 80 do 1600, največja ločljivost fotografij, 4000 x 3000, so za začetek dovolj dobri atributi. Poleg fotografij bomo lahko posneli tudi kakšen video in vse skupaj shranili na pomnilniške kartice SD, SDHC ali MMC plus.
Cena: 79,99 evra, na voljo na www.comshop.si ali v ostalih Comtronovih poslovalnicah

Prejšnje
LG in Blu-ray
Naslednje
Tokio Hotel

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.