fbpx

Pomladni spomini

Pomlad trka na vrata in začeli se bodo vrstiti prvi romantični izleti. Greh bi bil, če teh spominov ne bi zajeli v digitalno večnost. Dobra izbira za to bi utegnil biti digitalni kompaktnež Samsung  ES 17. 12.2 milijonov slikovnih pik, trikratni optični in petkratni digitalni zoom, ISO-vrednosti od 80 do 1600, ...

Pomlad trka na vrata in začeli se bodo vrstiti prvi romantični izleti. Greh bi bil, če teh spominov ne bi zajeli v digitalno večnost. Dobra izbira za to bi utegnil biti digitalni kompaktnež Samsung  ES 17. 12.2 milijonov slikovnih pik, trikratni optični in petkratni digitalni zoom, ISO-vrednosti od 80 do 1600, največja ločljivost fotografij, 4000 x 3000, so za začetek dovolj dobri atributi. Poleg fotografij bomo lahko posneli tudi kakšen video in vse skupaj shranili na pomnilniške kartice SD, SDHC ali MMC plus.
Cena: 79,99 evra, na voljo na www.comshop.si ali v ostalih Comtronovih poslovalnicah

Poprzedni
LG in Blu-ray
Następny
Tokio Hotel

Z Wami od 2004 roku

od roku 2004 badamy miejskie trendy i codziennie informujemy naszą społeczność obserwujących o najnowszych stylach życia, podróżach, stylu i produktach, które inspirują pasją. Od 2023 roku oferujemy treści w głównych językach świata.