fbpx

recuerdos de primavera

Pomlad trka na vrata in začeli se bodo vrstiti prvi romantični izleti. Greh bi bil, če teh spominov ne bi zajeli v digitalno večnost. Dobra izbira za to bi utegnil biti digitalni kompaktnež Samsung  ES 17. 12.2 milijonov slikovnih pik, trikratni optični in petkratni digitalni zoom, ISO-vrednosti od 80 do 1600, ...

Pomlad trka na vrata in začeli se bodo vrstiti prvi romantični izleti. Greh bi bil, če teh spominov ne bi zajeli v digitalno večnost. Dobra izbira za to bi utegnil biti digitalni kompaktnež Samsung  ES 17. 12.2 milijonov slikovnih pik, trikratni optični in petkratni digitalni zoom, ISO-vrednosti od 80 do 1600, največja ločljivost fotografij, 4000 x 3000, so za začetek dovolj dobri atributi. Poleg fotografij bomo lahko posneli tudi kakšen video in vse skupaj shranili na pomnilniške kartice SD, SDHC ali MMC plus.
Cena: 79,99 evra, na voljo na www.comshop.si ali v ostalih Comtronovih poslovalnicah

Anterior
LG y Blu-ray
Siguiente
hotel Tokio

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.