fbpx

Tokio Hotel

Ena najuspešnejših nemških skupin v zadnjih nekaj letih, najstniška senzacija Tokio Hotel, se bo na svoji turneji ustavila pri naših sosedih, v Zagrebu. Težko pričakovani koncert bo v sklopu promocijske turneje Humanoid City, na kateri nam bodo predstavili glasbene stvaritve z njihovega zadnjega ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Stadthalle, Stadthalle, Dunaj
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Cena aranžmaja: 89,99 evra.

Ena najuspešnejših nemških skupin v zadnjih nekaj letih, najstniška senzacija Tokio Hotel, se bo na svoji turneji ustavila pri naših sosedih, v Zagrebu. Težko pričakovani koncert bo v sklopu promocijske turneje Humanoid City, na kateri nam bodo predstavili glasbene stvaritve z njihovega zadnjega albuma Humanoid. Organizatorji koncerta obljubljajo spektakularno glasbeno doživetje, saj so fantje za potrebe turneje najeli zelo priznano dizajnerko avantgardnega stila Misty Buckley, ki je poskrbela, da bomo fante videli v popolnoma novi luči in s popolnoma novim šovom, podkrepljenim tako z novimi kot tudi z dobrimi starimi uspešnicami. Ko je nastala skupina Tokio Hotel, leta 2001 v Magdeburgu v Nemčiji, takrat z imenom Devilish, se njenim članom še sanjalo ni, da bodo poželi tako velik uspeh.  Pevec Bill Kaulitz, kitarist in Billov brat dvojček Tom Kaulitz, bobnar Gustav Schäfer ter basist Georg Listing so odraščali ob poslušanju skupin, kot so: Metallica, Green Day in The Red Hot Chili Peppers. Začeli so s preigravanjem njihovih pesmi in končali kot glasbeni fenomen. Leta 2003 jih je odkrila Universal Music Domestic Division iz Hamburga, kar je zanje pomenilo skok med največje svetovne zvezde. Z uspešnicami, kot so Durch den Monsun, Schrei, Rette Mich, Der Letzte Tag in mnogimi drugimi, so navdušili in dokazali, da skupina lahko doseže mednarodni uspeh, tudi če prepeva v nemškem jeziku. Sledila sta albuma Zimmer 483 in angleški album Scream, ki je vseboval pesmi s prejšnjih dveh albumov. Njihov zadnji izdelek Humanoid vsebuje tako nemške kot angleške različice izdanih pesmi, saj jim je prepevanje v angleškem jeziku približalo oboževalce prav z vseh kontinentov, o čemer pričajo glasbene nagrade tako oboževalcev kot kritikov.

 

Naslednje
Mildreds

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.