fbpx

LG V30: najlepši LG-jev pametni telefon

LG V30 – najlepši LG-jev pametni telefon

Njegov predhodnik V20 je zaradi svojih kreativnih orodij dobil kar precej oboževalcev. Pa tudi zamenljiva baterija ni ostala neopažena. A nekaj mu je manjkalo. Eleganca? Lahko bi rekli. V20 je bil rahlo okoren in pri LG so z novim LG V30 glede videza zadeli v polno.

LG V30, ki po videzu nekoliko spominja na Samsungov Galaxy S8, krasi 6-palčni zaslon Quad HD OLED z razmerji stranic 18 : 9 in z lepo ukrivljenim robom.


Prav zaradi tega je LG V30 bistveno lažje uporabljati kot njegova predhodnika V10 in V20. Poganja ga nič drugega kot procesor Qualcomm Snapdragon 835, za tekoče delovanje Androida Nougat pa skrbi 4 GB sistemskega pomnilnika. Vgrajenega ima 64 GB prostora, ki ga lahko s spominsko kartico microSD dopolnite še za 128 GB. Hrbtna stran, na kateri je dvojna kamera s 16 oz. 13 milijoni slikovnih točk, je zaščitena z Gorilla® Glass 5. In tu je največja razlika s predhodnikom, saj se hrbtne strani ne da več sneti, kar pomeni, da baterije s 3300 mAh ne morete zamenjati. LG V30 ima na sprednji strani kamero s 5 milijoni slikovnih točk in 90-stopinjskim načinom zajemanja fotografij. Telefon so opremili tudi z brezžičnim napajanjem ter odpornostjo na vodo.

LG bo med uporabnike novega lepotca poslal 28. septembra, o ceni pa za zdaj še ni nič znanega.

Galerija – LG V30 – najlepši LG-jev pametni telefon

Dodatne Informacije

Več informacij:
lgmobile.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.