fbpx

LJFW 2017: ljubljanski teden mode se seli v podzemlje

LJFW 2017 se tokrat seli v podzemlje, vendar samo lokacijsko, saj je med drugim bistvo tega največjega modnega dogodka pri nas tudi še vedno po čim krajši poti pripeljati modo na mestne ulice in jo predstaviti ljudem. Modne revije oblikovalcev, med katerimi so tako uveljavljena kot sveža domača in tuja imena, se bodo med 6. in 9. novembrom 2017 odvijale v novem delu garažne hiše Kozolec.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Garažna hiša Kozolec, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je mogoč z vabilom.

Na LJFW 2017 bo svoje kolekcije predstavilo kar 30 oblikovalcev. Verjamejo, da je ključ do uspeha v povezovanju, zato se usmerjamo v sodelovanje s celotno regijo. Tako bodo na modni pisti, ki bo najdaljša v zgodovini Ljubljanskega tedna mode, svoje kolekcije predstavili oblikovalci iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Madžarske.

LJFW 2017 se vrača 6. novembra. (Foto: Jure Makovec)
LJFW 2017 se vrača 6. novembra. (Foto: Jure Makovec)

LJFW misli tudi na modni jutri in zato bodo svojo priložnost na modni pisti dobili tudi mladi oblikovalci, študenti prvega in drugega letnika oblikovanja tekstilij in oblačil s Fakultete za dizajn, pridružene članice Univerze na Primorskem. Letošnji program bodo že tradicionalno popestrili tudi s spremljajočimi dogodki, katerih rdeča nit bodo trajnostni razvoj ter okoljska in družbena odgovornost.
Kot generalni pokrovitelj se jim je tokrat pridružil Ford Slovenija. Zato bodo na modni pisti predstavili tudi prvo kolekcijo Zapeljano s Fordom​. To je kolekcija oblikovalke oz. oblikovalca, izbranega s strani Ford Slovenije, ki ga podjetje finančno podpre.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ljfw.org

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!