fbpx

Ljubezenski horoskop: 5 znakov, ki jim bo čarobnost novoletnih praznikov prinesla srečo!

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Razkrivamo, koga bo v objemu božično novoletnih praznikov ujela ljubezen? V začetku decembra Sončev mrk v Strelcu prinaša pravo čarovnijo pred novim letom, ne le za Strelce, ampak tudi za nekatera druga astrološka znamenja.

Energija iz luninega mrka v Biku novembra 2021 bo v ospredje postavila ljubezen in spolnost.

Njen vpliv bo v nas spodbudil težnjo, da zavržemo vse ovire in omejitve ter najdemo pot do čutnega zadovoljstva. Sonce v Škorpijonu bo poglobilo naše najgloblje in najbolj skrite želje, medtem ko bo Luna v Biku usmerjala našo podzavest k zadovoljevanju vseh čutil.

V začetku decembra bo Sončev mrk v Strelcu prinesel še eno priložnost za ljubezensko čarovnijo pred novim letom.

Poglejmo, koga bo v svoj objem ujela ljubezen.

Bik

Praznični čas bo povečal želje in zaželenost bika. Pod vplivom Urana in Saturna bosta v ospredju vaša čutnost in zapeljivost. Če ste v razmerju, poskusite nekaj novega v spalnici. Če ste samski, se pripravite na novo romantično avanturo. Čeprav sovražite spremembe, so lahko zelo zabavne.

via GIPHY

Rak

V tem prazničnem času vas bo ljubezen našla, kamorkoli greste. Več planetov, vključno s Plutonom, vas potiska, da se poglobite v izkušnjo ljubezni in romantike. To je čas, ko je vse mogoče. Stari odnosi lahko postanejo novi, kar vas je prizadelo, bo pozabljeno. V vaše življenje pa lahko vstopijo tudi novi ljubimci/ke.

Škorpijon

Lunin mrk v Biku v novembru bo nasprotoval vašemu sončnemu znamenju in aktiviral vašo romantično linijo. Do 14. decembra je v vašem znamenju tudi Mars, planet strasti, agresije in spolnosti. To vam bo dalo samozavest, da boste izpolnili svoje največje želje. Če opazite všečnega neznanca, naredite prvi korak. Za tiste, ki so v razmerju, zvezde pravijo, da se bodo poglobili intimnost s partnerjem.

via GIPHY

Strelec

Zaradi vašega vladajočega planeta, Jupitra, ste vse leto precej srečni. Še posebej v tem prazničnem času vam bosta Neptun in Mars prinesla srečo v ljubezni. Mars v vašem znamenju spodbuja željo po romantiki in vzbuja strast. Če ste v zvezi, ustvarite romantično vzdušje in se spomnite, zakaj ste se sploh zaljubili v svojega partnerja. Če ste samski, spremenite svoj videz, čaka vas zanimivo srečanje.

via GIPHY

Kozorog

Med vsemi astrološkimi znamenji bo kozorog najsrečnejši med prazniki, saj bo Venera, planet ljubezni in lepote, šla skozi njegovo znamenje do marca. To je pravi čas, da uporabijo svoje zapeljive moči za privabljanje novih ljudi. Pričakujte globoko strastno razmerje, še posebej, če med 9. decembrom in silvestrovanjem spoznate nekoga novega. Čutili boste povezavo, kakor da ste se že srečali v prejšnjem življenju.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!