fbpx

SurfaceSoap: ultravijolična sanitetna paličica

Gripa je praktično pred vrati, še vedno pa nismo znebili še bolj nadležnega COVID-a, ki nam greni življenje že zadnji dve leti. Zato je še toliko bolj pomembno, da ohranjamo različne površine čiste, pri tem pa nam bo še kako prav prišel SurfaceSoap, oziroma ultravijolična ʺsanitetna paličicaʺ.

SurfaceSoap je prenosna in močna ʺsanitetna paličicaʺ, s katero je mogoče razkužiti skorajda vsako površino. S pomočjo svetlobe UV-C pobije kar 99% vseh bakterij in virusov, uporabljamo pa jo lahko na delovnih površinah kot so pulti in miza, kot tudi na tehnoloških in občutljivih napravah, kot so prenosni računalniki, mobilni telefoni in pametne tablice.

Litij-ionska baterija, ki ima dovolj energije za 30 minut uporabe in omogoča prenašanje SurfaceSoap-a. SurfaceSoap lahko tako uporabljate doma, v službi ali na poti. Zavoljo kompaktnih mer jo boste brez težav prenašali iz enega konca na drugega. SurfaceSoap je narejen iz antimikrobiološkega materiala, ki preprečuje okužbo naprave, oziroma prepreči prenašanje mikrobov in virusov iz naprave na druge površine. SurfaceSoap si lahko omislite za 199 ameriških dolarjev.

Dodatne Informacije

phonesoap.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!