fbpx

Ljubezenski horoskop za ženske za leto 2022

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Se boste vrnili k nekdanji ljubezni, ali se boste zaljubili? Morda celo poročili? Je na poti dojenček? Hm, zvezde vedo. Preverite!

Leto 2022 se približuje in nam prinaša nove poti. Poglejte drage dame, kaj so vam na področju ljubezni namenile zvezde v letu 2022.

Oven

Čaka vas leto polno ljubezenskih presenečenj. V letu 2022 boste sprejele pomembne odločitve v ljubezenskih odnosih in si postavile določene meje in smernice.

Samske ženske bodo imele veliko ugodnih priložnosti za veze in nekaterih možnosti res ne bi smele zanemariti. Tiste, ki so svojo ljubezen že našle, bodo imele nekaj precej napetih trenutkov v razmerju in bodo morale precej trdo delati, da ga ohranijo.

Večinoma bodo ženske rojene v znamenju ovne poskušale izboljšati situacijo ali izboljšati odnos.

Bik

Za ženske rojene v znamenju bika bo prva polovica leta 2022 čustveno nestabilna in zelo impresivna. Pojavljala se bodo predvsem zdravstvene in finančne težave, zato morda v prvi polovici leta 2022 ne bodo imele časa za romantične avanture.

Poročene ženske se bodo soočile z velikimi izzivi. Možen je nesporazum, pa tudi nezmožnost odpuščanja. Predvsem partnerji ne bodo razumeli in znali odpuščati napake iz preteklosti, zato se bodo morale še do poletja spopasti s težavami, ki so se nabrale zakonu.

Samske ženske bodo željne dogodivščin in izzivov, zlasti pozimi in spomladi. Jesen pa jim že prinaša resnejše ljubezenske priložnosti.

via GIPHY

Dvojčki

Dvojčka v začetku leta pričakujeta melanholijo in občutek nezadovoljstva, zato bodo ženske rojene v tem znamenju želele narediti nekaj korenitih sprememb na ljubezenski ravni. Za 180 stopinj bodo spremenile vse, kar jih obdaja.

Poročena ženska bo imela različne izzive, morda bo ljubosumna, razmišljala o nekom drugem ali bo naredila usodne napake. Možna je afera, ki lahko kasneje povzroči razpad.

Samske bodo imele največ ljubezenskih možnosti na potovanjih ali v tujini. Možno je, da bodo hitro spoznale osebo, ki jim bo všeč in se bodo strasti razvnele, malo verjetno pa je, da se bo iz afere razvila v resna zveza.

Rak

Ženske, rojene v znamenju raka, bodo leta 2022 korenito premislile o svojih pogledih na ljubezenske odnose in družinsko življenje. Če so prej v ospredje postavljale interese drugih, si tokrat želijo izstopiti iz začaranega kroga in pogosteje postavljati sebe na prvo mesto.

Samske bodo želele v svoje življenje vrniti romantiko, možna je zveza z dolgoletnim znancem ali kolegom. To bo pripeljalo do dobrega konca le v enem primeru, če bodo prisotna resnična čustva. V vseh drugih različicah je odnos obsojen na propad.

via GIPHY

Lev

Leta 2022 se samske ženske rojene v tem znamenju vračajo v preteklost in želijo obnoviti razmerje z nekdanjim partnerjem. Možno je, da bo ta odnos uspel, a le, če bodo delale na napakah, ki so jih v preteklosti oddaljile. Če spet zapadejo v krizo, lahko podležejo čustvom. Morajo biti pozorne, da pravočasno ustavijo toksičnega partnerja.

Sreča se bo nasmehnila tistim, ki si želijo začetka nove ljubezni in ki so v srcu uredile čustva. Ženske, ki so že v razmerju bodo izjemno srečne v ljubezni.

Devica

Devicam leto 2022 pripravlja obdobje nežnosti in romantike, hkrati pa naj bodo previdne, da srca ne predajo strupenim ljudem. Manipulator se lahko skrije za lepo »fasado« in galantno dvorjenje, zato ne verjemite v lepe besede, ampak v dejanja.

Device, ki so v zvezi ali zakonu, se bodo dobesedno kopale v ljubezni, občutile boste močno intimnost, povezanost in vračanje strasti. Predajte se svojemu odnosu in preživite več časa s partnerjem.

via GIPHY

Tehtnica

Tehtnica prevzame odgovornost v ljubezenskih odnosih. Predstavnice tega znamenja ustvarjajo meje, ustvarjajo trdne temelje odnosov in se posvečajo razvoju svojega čustvenega stanja.

Samske, naj ne skrbi, naj verjamejo v ljubezen in pojavila se bo ob pravem času. Prav tako ni treba hiteti s poroko, sicer obstaja nevarnost, da bo kratkotrajna.

Tehtnica, ki je v zvezi ali zakonu, naj pričakuje brezskrbno leto 2022, z možnimi večjimi odločitvami, kot so širitev družine, skupno življenje, selitev, poroka.

Škorpijon

Če želijo škorpijonke biti srečne v svojem osebnem življenju, bodo morale resno premisliti o svojih stališčih in ambicijah. Kariero je mogoče postaviti na prvo mesto in to je v redu, vendar ne zanemarjajte osebne sreče, prostega časa in zasebnega življenja. Ena stvar lahko v letu 2022 spremeni vaše prioritete. Lahko spoznate osebo, ki vas bo hitro pritegnila, odnos pa se bo razvijal enostavno in lepo.

Ženske , ki so v vezi lahko pričakujejo miren odnos. Pari si bodo prizadevali ustvariti svoj notranji svet, da zunanji vplivi ne bi mogli motiti njihove sreče.

via GIPHY

Strelec

Na ljubezenskem področju vas čaka burno leto, možni so prepiri, sprave, strasti, zaljubljenost. V razmerjih veliko žensk, ne bo znalo izboljšati odnosa. Možno je, da boste od partnerja zahtevale preveč. Poiščite ravnovesje. Bodite previdne, katere besede uporabljate med prepiri. Besede prizadenejo drugo stran, ne da bi si tega želeli.

Samske strelke, bodo končno našle svojo sorodno dušo in zgradile zelo topel, iskren in harmoničen odnos. Romantična zgodba, ki se začne leta 2022, ima lahko zelo srečen konec.

Kozorog

Če ste v razmerju, je v prvi polovici leta možna ohladitev razmerja. Ljubosumje, sebičnost in nezaupanje lahko res ogrozijo odnos s partnerjem, največji vihar pa pride, če problem ignorirate. Če poskušate težavo rešiti skupaj, se lahko odnos vrne v normalno stanje in bo še boljši kot prej.

Samske ženske se bodo v odnosu do nasprotnega spola obnašale asertivno in celo negativno. Predvsem v fazi dvorjenja je možen hlad. Sprostite se, strah pred navezanostjo vas lahko oddalji od ljubezni.

via GIPHY

Vodnar

Vodnarka bo leto začela dobro in bo dolgo vodila mirno ljubezensko življenje. Harmonija bo vladala vse do jeseni, s prihodom mrzlih dni pa se morda ohladi, ker se razkrijejo skrivnosti v ljubezni. Preden v nekaj verjamete, se odkrito pogovorite s partnerjem. Pazite na manipulacijo.

Samske ženske čaka nova romanca, a z nekaterimi koraki ne odlašajte preveč. Dajte priložnost osebi, ki vam odkrito izkazuje ljubezen – možna je dolga romanca.

Ribi

V letu 2022 bodo samske ženske rojene v znamenju rib pritegnile veliko pozornosti nasprotnega spola, vendar je malo verjetno, da bo prišlo do resne zveze, ki bi se lahko razvila v nekaj več kot spogledovanje. Najbolj vas ovira vaša neodločnost, umik in bivanje v preteklosti.

Predstavnice tega znamenja se soočajo tudi z majhnimi težavami v partnerskih odnosih. Lahko se pojavijo težave, ki se lahko kasneje izkažejo za nepomembne, a dokler se tega ne spoznajo, so možni prepiri in razhodi. Da bi se temu izognili, se ne bojte odkrito spregovoriti o tem, kaj vam je trenutno pomembno – ne skrivajte težav in nezadovoljstva.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!