fbpx

Ljubezenski horoskop 2022: Kaj vas čaka na področju ljubezni v prihajajočem letu?

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Prihaja leto ljubezni 2022. Astrologi pravijo, da bo leto 2022 bolj razburljivo in uspešno v vsem, še posebej na področju ljubezni.

Ljubezenski horoskop za leto 2022 – Preverite, kaj točno vas čaka v naslednjem letu, kakšne so možnosti, da srečate sorodno dušo ali rečete usodni da.

Oven (ljubezenski horoskop oven 2022)

Februar je odličen mesec za ljubezen in romantiko. Navajeni ste prevzeti pobudo, vendar vam v tem obdobju leta ne bo treba truditi, osvajalcev pa boste imeli v izobilju. V vaše življenje bodo prišli zanimivi ljudje in bodite pozorni, morda je eden od njih vaša sorodna duša.

via GIPHY

Če ste v zvezi, boste ob partnerju maksimalno uživali. Sredina leta je čas za romantična raziskovanja in nove dogodivščine. Izvedeli boste več o sebi, pa tudi o partnerju.

Bik (ljubezenski horoskop bik 2022)

Ljubezensko življenje za bika bo nekoliko bolj zahtevno kot leta 2021. V bistvu bo vse v redu, vendar morate vložiti malo truda, pokazati potrpežljivost in razumevanje.

Če ste v razmerju, ki vas duši, je čas, da s tem enkrat za vselej prekinete. To storite zdaj. Čas je, da uživate na polno in se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno. Dobre stvari na področju ljubezni bodo prišle v vaše življenje šele, ko boste razčistili toksične odnose in ljudi.

Dvojčki (ljubezenski horoskop dvojček 2022)

Leto 2022 bo za vas precej težko leto. Pripravljeni ste prevzeti pobudo in sprejeti tvegane poteze. Ne bo lahko, bo pa donosno. Čeprav morda ne bodo dobili vsega, kar ste pričakovali, se boste naučili pomembnih lekcij, ki vam bodo koristile v življenju in vam razložile, kaj v resnici želite od svojega partnerja.

Rak (ljubezenski horoskop rak 2022)

Pred vami je razburljivo leto, tako za vas, ki ste v zvezi, kot za vas, ki ste samski. Leto 2022 je ključno leto, čas, ko se vse korenito spremeni. Svoj odnos s partnerjem ste pripravljeni dvigniti na višjo raven.

via GIPHY

Če še vedno niste našli svoje sorodne duše, je zdaj pravi čas. Med letom boste spoznavali zanimive ljudi, čisto ob koncu leta pa bo v vaše življenje prišla prava oseba.

Lev (ljubezenski horoskop lev 2022)

To je strastno leto za leve. Boste bolj energični kot običajno in bolje razpoloženi za ljubezenske avanture. Če ste v zvezi, lahko sredi leta pride do manjših spodrsljajev in nesoglasij, a z pogovorom se da vse popraviti. Dobro premislite, preden karkoli rečete, da vam kasneje ne bo žal.

Devica (ljubezenski horoskop devica 2022)

Utrujeni ste od čakanja, da se drugi odločijo, in želite vzeti stvari v svoje roke. Zvezde so na vaši strani in vas spodbujajo, da sledite svojim sanjam. Če s partnerjem niste zadovoljni, je zdaj pravi čas, da to razčistite.

via GIPHY

Če vam je nekdo všeč, je zdaj čas, da naredite prvi korak in mu date vedeti, da vas zanima. Čas je, da uživate na polno. Leto 2022 bo leto nore zabave in nepozabnih dogodivščin.

Tehtnica (ljubezenski horoskop tehtnica 2022)

Ste tip osebe, ki se zlahka zaljubi, vendar niste vedno prepričani, kaj želite. To je pomembno leto za vse tehtnice. Odgovori, ki ste jih zahtevali, bodo prišli. Obstaja velika možnost, da boste spoznali idealno osebo po vaših kriterijih. Junij in julij pomenita nov začetek v vašem življenju. Bodite pozorni na sporočila, ki vam jih pošilja vesolje.

via GIPHY

Škorpijon (ljubezenski horoskop škorpijon 2022)

Vse bo, vzponi in padci. Bodite pripravljeni. Marec in april bosta meseca velikih čustvenih pretresov. Doživeli boste razočaranje na področju ljubezni, vendar boste iz vsega prišli močnejši in bolj pripravljeni za naprej. Od sredine do oktobra pričakujte le lepe stvari.

Strelec (ljubezenski horoskop strelec 2022)

Strelci so znani kot ljudje, ki večinoma mislijo samo nase in uživajo v kratkih dogodivščinah. Vendar bo leto 2022 verjetno leto, ko si boste tudi vi želeli nekaj več: več predanosti, več naklonjenosti, več iskrenosti. Sredina leta je odličen čas za strastne dogodivščine, avgust pa bo v vaše življenje prinesel osebo, ki vam bo zmedla misli in vas naučila, kaj je prava ljubezen.

Kozorog (ljubezenski horoskop kozorog 2022)

To je leto sprememb in rasti. Zadnje čase niste povsem zadovoljni s svojim ljubezenskim življenjem in imate veliko zamere zaradi preteklosti in razočaranj, ki ste jih doživeli. Vendar ne obupajte, saj bo vse to postalo nepomembna preteklost. Na samem začetku leta 2022 se vam bo nasmehnila sreča in ljubezen boste čutili povsod okoli sebe. Počutili se boste energično in na življenje pogledali z novega zornega kota.

via GIPHY

Vodnar (ljubezenski horoskop vodnar 2022)

Čaka vas odlično leto. Mogočni Jupiter je v vašem znamenju, tesno mu sledi Saturn. Ta kombinacija vam omogoča, da vas na vsakem koraku spremlja sreča. Priložnosti so vam na dosegu roke in vse, kar želite, boste dosegli. Sredina leta je najboljši čas za začetek novih romanc.

Ribi (ljubezesnki horoskop ribi 2022)

Čaka vas leto polno pozitivnih dogodkov na področju ljubezni. Sredina leta 2022 je čas, ko se bodo začele dogajati vse spremembe, sreča v ljubezni pa vas bo spremljala do sredine leta 2023. Pred vami je čas sreče in zadovoljstva. Uživajte!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!