Ljubljanski Fotosejem 2015

Fotosejem
Zadnjič posodobljeno: :

23. maja 2015 se bo v Ljubljani v prenovljenih prostorih bivšega Merkurja, sedaj Vivo 125D, predstavil prvi ljubljanski Fotosejem.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

VIVO 125D, Dunajska 125

Organizator

Fotosvijet

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

3 €

Prvi ljubljanski Fotosejem bo na enem mestu ponudil celoten nabor ponudnikov fotografske opreme, širok spekter programskih vsebin kot tudi možnost nakupa ali izmenjave različnih produktov, namenjenih fotografiji.

Edini slovenski mednarodni fotosejem slovenska javnost že pozna, tri leta zapored ga je gostila Nova Gorica, letos pa se zaradi povečanega zanimanja (v treh letih delovanja ga je obiskalo več kot 2500 ljubiteljev fotografije) seli v prestolnico. Fotosejem je od leta 2012 organiziral hrvaški fotoklub “Svijet Fotografije” v sodelovanju s Fotoklubom Vipava.

Cilj organizatorjev je, da sejem postane stičišče za vse, ki se s fotografijo ukvarjajo profesionalno ali amatersko. Dogodek bo tako kot prejšnja leta ponudil platformo za razpravo o aktualnih strokovnih vprašanjih in omogočil izmenjavo znanj, izkušenj, idej in pogledov na nadaljnji razvoj fotografije, ne glede na obliko in namen. Prejšnje leto so tako sejem razdelili na dva dela, v sklopu enega so se predstavili razstavljalci (32 razstavljalcev iz Slovenije, Italije, Avstrije in Hrvaške), v sklopu drugega pa so bile omogočene predavalnice za predavanja, kjer so mnogi tuji in domači strokovnjaki predavali na temo športne fotografije, tehnik stare in alternativne fotografije, fototerapije ter računalniške obdelave fotografij s programi kot je Adobe Photoshop in Lightroom.

Podobna predavanja se bodo zvrstila tudi letos, ko bo fotosejem gostil pomembne predstavnike iz sveta fotografije.

Dodatne Informacije

Vsak obiskovalec ob nakupu vstopnice prejme GRATIS vodič (48 strani) za nakup, brezplačna predavanja in brezplačne delavnice.

Več informacij na:
www.fotosejem.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pink October Yoga: Melon & Lime z jogo osvešča o raku dojk