Ljudem se je zmešalo zaradi Crocsovih petk, ki so ‘ženski čevelj letošnjega poletja’

Ljudem se je zmešalo zaradi Crocsovih petk, ki so 'ženski čevelj letošnjega poletja'.

Nekatere stvari je preprosto kul sovražiti. Crocsovi ikonični natikači so se vpisali v zgodovino najbolj nenavadnih čevljev, ki so zanetili ogenj med sovražniki in privrženci. Se bo zgodba ponovila tudi z njihovimi petkami?

Crocsovi čevlji so verjetno najbolj osovraženi in hkrati najbolj priljubljeni čevlji na svetu. Privrženci se sklicujejo na udobje, sovražniki na oduren videz.

Pri Crocsu se za razprave ne menijo, temveč so ustvarili novo kolekcijo čevljev s peto Cyprus V Heel, ki so namenjeni vsakodnevni nošnji, saj naj bi bilo udobje zagotovljeno.

Cyprus V Heel
Cyprus V Heel

Čeprav se modni guruji zgražajo nad novim Crocsovim izumom, so ti čevlji očitno zadetek v pravo tarčo, saj število nakupov in privržencev nove linije raste kljub ceni, ki se giblje od 55 ameriških dolarjev (preračunano: 47 evrov) in več.

Na uradni spletni strani so pri Crocsu zapisali, da so uporabniki v Cyprus V Heel lahko modni, ne da bi žrtvovali udobje. Obujete jih in uživajte, kamorkoli vas dan popelje.

Se strinjate?

Dodatne Informacije

Več informacij:
crocs.com
amazon.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
PRADA | Ženska kolekcija jesen/zima 21