Logitech MX Vertical: miška, ki se požvižga na načela klasičnega dizajna

Logitech MX Vertical

Logitech je javnost šokiral z lansiranjem miške, ki je na površino nagnjena pod kotom 57 stopinj. Ali si ne morete predstavljati, kako je videti? Potem ste prišli na pravo mesto.

Pri oblikovanju miške Logitech MX Vertical so ustvarjalci stremeli k zmanjšanju obremenitve in premikanja. Edinstveni dizajn v primerjavi s klasično miško prispeva k znižanju količine mišične aktivnosti za 10 %.

Zahvaljujoč visoki stopnji občutljivosti miške, ki je 4000 DPI (pik na palec), bo naprava zaznala vsak najmanjši premik. Spreminjanju ravni DPI je namenjen gumb na vrhu miške.

Logitech je v preteklosti že dokazal, da je naklonjen združevanju odlične kakovosti in nenavadnega dizajna. Paradna konja iz linije MX, tj. MX Master 2S in MX Anywhere 2S, sta sicer videti precej običajno, medtem ko je model MX Ergo s svojim videzom dvignil precej prahu.

MX Vertical prav tako podpira programsko opremo Logitech Flow, ki omogoča delo na več napravah hkrati. Proizvajalci obljubljajo, da miškina baterija zadošča za 4 mesece delovanja. Napolniti jo je mogoče prek priključka USB-C.

Za miško MX Vertical, ki jo na Logitechovi spletni strani že lahko prednaročite, bo treba odšteti 100 ameriških dolarjev, kar je preračunano približno 86 evrov. Prvi kupci jo bodo dobili v letošnjem septembru.

Galerija – Logitech MX Vertical

Dodatne Informacije

Več informacij:
logitech.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
PS5 razkrit: Sony je PlayStation 5 končno predstavil svetu