Restavracija D & J
Utrip mesta · lokali

Odpravimo se na kulinarično popotovanje okusov značilnih jedi slovenskih pokrajin s poudarkom na dobrotah iz štajerske regije. Iz kuhinje nove mariborske restavracije D & J vsak dan zadiši po štajerski kisli juhi, pohorskem loncu in drugih enolončnicah, gobovi juhi z ajdovo kašo, kuhani krači s hrenom, ocvrtem piščancu, kuhanih štrukljih, pohorski omleti, orehovi potici in jabolčnem zavitku.

D & J
Meljska cesta 42
Maribor
040 844 430
Ponedeljek – nedelja: 10:00 – 19:30

Poleg štajerskih dobrot v restavraciji D & J postrežejo tudi jedi z žara, jedi izpod peke, hišne specialitete iz mesa škotskega goveda ter druge jedi a la carte. Na voljo sta tudi terasa in chill out kotiček, kjer lahko za hipec uidemo mestnemu vrvežu in uživamo v zdravih smutijih in drugih pijačah. Vinska karta vključuje predvsem slovenska vina in penine, preizkusimo pa lahko tudi različne vrste piva. Kulinarično ponudbo dopolnjuje možnost najema cateringa in rezervacije velbanega kletnega prostora, primernega za živahnejše zabave, koncerte, literarne večere ali umetnostne razstave. V D & J lahko izpeljemo poslovno kosilo in organiziramo srečanja za zaključene družbe, poroke, obletnice, rojstne dneve ter druge slavnostne in vesele priložnosti.

Restavracija D & JOdpri galerijo
Gostilnica 5 - 6 kg Nova gastronomska uživalnica: Gostilnica 5 – 6 kg Grill Babji Zob je stičišče Alp in Balkana. Restavracija Grill Babji Zob – na Bled na baklave Kranjska čajnica Indija Koromandija Kranjska čajnica Indija Koromandija: Mala dežela velikih okusov V Ljubljani je svoja vrata odprla prva slovenska mačja kavarna. Cat Caffe Ljubljana: Prva slovenska mačja kavarna