Restavracija Vrtnarija
Utrip mesta · lokali

V osrčju resorta Garden Village Bled se nahaja restavracija Vrtnarija, ki se lahko pohvali s prav posebnim ambientom in vrhunsko kulinarično ponudbo.

Restavracija Vrtnarija

Bled
+386 (0) 838 99 221
12h - 16h prigrizki
18h - 22h a la carte večerje
sobote, nedelje, prazniki: 12h - 16h kosila

Restavracija Vrtnarija, ki je del kompleksa Garden Village Bled, je dobila ime po vrtnariji, ki se je včasih nahajala na istem mestu. Terasa z biotopom, travnate mize, žuborenje potočka in številne rastline pričarajo sproščujoče vzdušje in nepozabno doživetje ter tako predstavljajo idealno izbiro za pobeg iz sivega vsakdanjika.

Prijazno osebje restavracije Vrtnarija postreže z najboljšim, kar pride izpod rok kuharskega mojstra Dušana z ekipo, ki prvovrstne setavine z lastnega vrta in lokalnih kmetij, nadgradi in jim da novo vsebino. Pričakujemo lahko posebno kulinarično doživetje in okušanje slovenske tradicije na popolnoma nov način. Čez dan nas bodo razvajali s kavo in prigrizki, pestrim izborom solat, kruhki in sladicami, na večerjo pa smo ob predhodni rezervaciji vabljeni po 18. uri.

Restavracija VrtnarijaOdpri galerijo
Kavarna Tiskarna Kavarna Tiskarna / Ljubljana front Prenovljena kavarna Tromostovje Čokoladnica La Chocolate Čokoladnica La Chocolate – Ljubljana – Najslajše čokoladne sanje Zeleni kotiček - Garden Village Shop_2 Zeleni kotiček – Bled – Domača kakovost v harmoniji z naravo ·