Mobilité = skejt + delavniški stol

Mobilité je kombinacija skejta in delavniškrga stola

Mobilité je preprosta in hkrati briljantna rešitev, ki bo navdušila ljubitelje skejta. Tim Defleur in Benjamin Helle, ki stojita za stolom, se namreč dobro zavedata kako težko je biti, posebej ljudem, ki radi skejtajo in so bolj odprtega duha, zaprt v pisarno več ur. Zdaj bodo lahko ti do kavnega avtomata odskejtali. Stol je namreč kombinacija skejta (kot naslonjala) in delavniškega stola (stola brez naslonjala) in je hkrati odlično nadomestilo za tiste, ki pisarniške stole uporabljajo za vožnjo vzvratno do fotokopirnega stroja, ker so preleni, da bi vstali in hodili.

Mobilité je prav poseben stol, saj je kombinacija skejta in delavniškega stola. Oba sta sicer že sama po sebi funkcionalna in tudi ločeno služita svojemu namenu, a ko združita moči, postaneta udoben pisarniški stol. Skejt namreč ni izdelan iz lesa, pač pa penastega materiala oblečenega v klobučevino in omogoča nagib hrbtišča kot večina ergonomskih stolov na trgu.

PREBERITE ŠE: My Seat – inovativni slovenski stol za kampiranje, ki ”kampira” na Kickstarterju


In ko se morate odpraviti na pot, zgolj potegnete skejt iz odprtine in že ste pripravljeni, da zavrtite koleščka pod nogami.

Dodatne Informacije

Več informacij:
benjaminhelle.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Hello Wood: to je tvoja nova pisarna za delo od doma