Slovenski stol My Seat
Utrip mesta · dom

Ko kampirate je običajno najtežje najti ravno površino. Na poti so kamni, korenine, neraven teren,… Včasih je zato poseben izziv postaviti samo stol in kolikor toliko dostojno sedeti. A zdaj te težave ne bo več, saj se je na Kickstarterju pojavil My Seat podjetja LC Sistem, inovativni slovenski stol za kampiranje, ki omogoča pokončno sedenje na domala vsaki površini- na pesku, blatu, skalah, klancu, kjer ni centimetra ravne površine,…

Stol za kampiranje My Seat ptujskega podjetja LC Sistem je eden bolj tihih slovenskih projektov na platformi za množično financiranje Kickstarter, ki pa si zasluži enako pozornosti kot drugi. Posebnost tega stola z nosilnostjo 150 kilogramov je edinstven in patentiran sistem prilagajanja površini, ki omogoča, da lahko na njem sedimo kjerkoli se nam ”zalušta”, brez da bi se ozirali na teren.

Ker je lahko prenosljiv je idealen sopotnik ne samo za kampiranje, pač pa tudi za izlete v gore, za piknike, ipd. Krasi ga inovativen, robusten a hkrati eleganten in preprost dizajn, ki omogoča postavimo v le nekaj sekundah. Ker ne vsebuje nobenih mehaničnih delov ali elektronike je lahek, kompakten, zložljiv in sila mobilen v primerjavi z ”visokotehnološko” kamping opremo. Poleg tega pa se lahko zoperstavi prav vsakemu vremenu (platno je snemljivo in ga je možno oprati).

PREBERITE ŠE: Sodoben pisarniški stol v svežih barvnih kombinacijah

My Seat lahko uporabite na terenu z maksimalno 30% nagibom, za kar gre zasluga inovativni tehnologiji LCS (Level Compensation System), kjer poseben lok kompenzira za vse tisto, zaradi česar običajnega kamp stola tu ne moremo posaditi. Nedvomno stol za kampiranje 21. stoletja.

Pladenj Tableau - avtomatski  sistem zalivanja sobnih rastlin Pladenj Tableau – sistem avtomatskega zalivanja rastlin #kickstarter Kamp gugalnik Evgrn Evrgrn – gugalnik za na pot Stoli Antia Formabilio vrtni stoli, ki osvežijo tudi interier Miza “Nom de bleu” “Nom de bleu”: Sodobna miza s plemensko estetiko ·