Foto: IG @slavsockslife

Slavsocks: slovenske retro nogavice, za katerimi boste ponoreli

Zadnjič posodobljeno: :

Znamka Slavsocks združuje ljudi, ki jih delijo ljubezen do bureka, rakije in trajnostnih modnih kosov, ki jih lahko zdaj nosimo kot del svoje identitete ter izkažemo ljubezen in spoštovanje.

Slovanska kultura je na našem območju izjemno priljubljena, nekateri izrazi pa so tako dobro poznani tudi v svetu, da vam bo vsak tujec, ki je bil vsaj enkrat v nekdanji Jugoslaviji, znal povedati kaj o čevapčičih ali rakiji. Slovenska trajnostna blagovna znamka Slavsocks izdeluje nogavice z napisi teh znanih jugoslovanskih “tradicionalnih spominkov”. Če želite imeti nogavice, na katerih piše sarma, ajvar, čevapi ali rakija, si oglejte nabor nogavic v njihovi spletni trgovini.

Slavsock izdeluje nogavice iz ekološkega bombaža, s svojim dizajnom pa so res edinstvene, zato si jih bo vsak ljubitelj slovanske kulture takoj zaželel v svoji garderobi.

V ponudbi so tudi verižice ali “lanci”, poimenovani po priljubljenih jugoslovanskih imenih. Tako lahko izbirate med Milico, Zlatanom, Zlato in Silvom.

Dodatne Informacije

slavsocks.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Največja in najsodobnejša Alpinina prodajalna v BTC-ju zasnovana z misijo na uporabnika