fbpx

Louis Vuitton kolekcija za vse ljubitelje smučanja

Smučarska kolekcija priznane blagovne znamke

Foto: Louis Vuitton
Zadnjič posodobljeno: :

Ko smo bili mlajši, je bilo pomembno le to, da smo bili na smučanju toplo oblečeni. Danes so smučišča male modne piste, kjer se srečujejo res dobri modni kosi

Louis Vuitton prvič v zgodovini te modne hiše snežnim športom posveča celotno kolekcijo. Ne glede na to, ali se odpravljate na smučanje, deskanje na snegu ali samo uživate na gorskem soncu, ponudba pokriva vse zgoraj omenjene aktivnosti.

Puhovke, smučarski kombinezoni, kompleti in termo perilo so del smučarske kolekcije LV, najbolj pa so našo pozornost pritegnili dodatki. Smučarska očala, rokavice, šali ter nepremočljivi nahrbtniki različnih dizajnov so pripravljeni na svetovna smučišča.

Foto: Louis Vuitton
Foto: Louis Vuitton
Foto: Louis Vuitton
Foto: Louis Vuitton
Foto: Louis Vuitton

V zbirki je predstavljen tudi par smuči navdušuje z inovativnim dizajnom ki ga je navdihnilo potovanje na smučišča v Courchevelu. Da bi dopolnili zbirko, so bili visokotehnološki smučarski čevlji zasnovani s strokovnim znanjem in obrtniškim znanjem podjetja Tecnica za visoke rezultate.

Foto: Louis Vuitton

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.