fbpx

Najdražja Louis Vuitton ženska torbica je draga kot Mercedes!

Louis Vuitton Steamer

Nihče nikoli ni rekel, da so luksuzne ženske torbice poceni, a cena za najdražjo Louis Vuitton torbico je resnično šokantna. Torbica City Steamer, ki je s svojo prestižnostjo vrgla rokavico kar sloviti torbici Birkin in je prav tako izdelana iz krokodilje kože, namreč stane kar 55,500 ameriških dolarjev! Bi bili za kos usnja pripravljeni odšteti toliko kot za premijski model avtomobila?

Francoska modna hiša Louis Vuitton je izdelala žensko torbico, ki stane toliko kot avtomobil višjega cenovnega razreda (nekaj čez 55 tisoč dolarjev). City Steamer je sicer ”zgolj” klasična torbica s kratkim ročajem (zaradi odstranljivega pasu je lahko tu torba za čez ramo) izdelana iz krokodilje kože in s podlago iz kravjega usnja.

PREBERITE ŠE: Liebeskind Berlin / Ljubljana / Kaj je razlog, da kar naenkrat vse slovenske ženske želijo novo torbico

Louis Vuitton ima novo najdražjo torbico.
Louis Vuitton ima novo najdražjo torbico.

Po vse verjetnosti torbice ne bomo našli v redni prodaji, ampak bo izdelana zgolj za pomembne stranke. Prevod: Ne boste jo videli na rokah lepotnih blogerk, ki jim sledite na Instagramu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
louisvuitton.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!