fbpx

Maestro™: odpuljen spopad za impro prestol v SiTi Teatru BTC

Improvizacijsko gledališče Ljubljana v sodelovanju s SiTi Teatrom BTC in Impro ligo predstavlja tekmovanje za najboljšega improvizatorja večera. Maestro™, ki že vrsto let zabava polne gledališke dvorane po Severni Ameriki in Evropi, je licenčni format improvizacijskega tekmovanja in premierno prihaja v Slovenijo.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
SiTi Teater BTC
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
6 in 10 €

Maestro™ premierno v Sloveniji! 15. marca 2016, v smeha polnem večeru, se bo trinajst odličnih improvizatorjev pod skrbno taktirko dveh režiserjev potegovalo za naslov najboljšega improvizatorja večera. Po navodilih režiserjev in predlogih občinstva bodo igralci spontano ustvarjali odpuljene prizore z nepredvidljivimi razpleti, ki bodo gledalce držali na robu sedežev.

PREBERITE ŠE: Macbeth v izvedbi gledališča iz Južnoafriške republike

Skozi zgodbe igralcev, ki bodo nasmejale do solz, ganile do srca ali pa enostavno očarale, se bodo improvizatorji borili za naklonjenost občinstva in točke. Tekmuje se namreč na izpadanje, o usodi preživelih in odpadlih improvizatorjev pa krog za krogom odloča občinstvo. Na koncu preživi le en in edini – Maestro!

Prvi improvizacijski boj se je odvil 16. februarja, v nove borbe pa se igralci podajajo vsak 3. torek v mesecu v SiTi Teatru BTC: 15. marca, 19. aprila in 17. maja.

Dodatne Informacije

http://www.iglumaestro.si/

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!