fbpx

Maeving RM1: britanski električni motor

Maeving RM1 je britansko električno motorno kolo, ki se oblikovno zgleduje po klasičnih, tako imenovanih ʺcafe racerʺ motorjih.

Maeving RM1 je klasično oblikovano motorno kolo, ki v sebi združuje britansko tradicionalno obliko motornih koles in novodobno pogonsko energijo- elektriko. V primerjavi z električnimi skiroji in električnimi kolesi so motorna kolesa seveda hitrejša in varnejša. Motor RM1 je na voljo v dveh različicah, prva je po moči podobna motorju z notranjim izgorevanjem s prostornino 49 ccm, druga pa motorju s prostornino 125 ccm. Elektromotor bo električno motorno kolo pospešil vse do 73 km/h, zamenljiva baterija, pa bo že preko navadne gospodinjske vtičnice, polna že po 3,5 urah polnjenja.

Motor RM1 omogoča hitro zamenjavo baterije, ob nakupu pa dobite le eno, drugo pa si lahko omislite proti plačilu. S polno baterijo boste lahko prevozili do 64 kilometrov dolgo pot, kar je več kot dovolj za prevažanje po mestnih središčih. Motorji Maeving RM1 so izdelani ročno, ker pa je pri ekologiji pomembna tudi cena, so temu primerno ocenili tudi RM1. Motor z eno baterijo stane 4.995 angleških funtov, dodatna baterija pa stane 1.195 angleških funtov. V kolikor kupite v kompletu motor in dodatno baterijo, bo dodatna baterija stala 995 angleških funtov.

Dodatne Informacije

maeving.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!